«Μουσάτη» η κορυφή των πιο σέξι αρσενικών του κόσμου

ΚΟΣΜΟΣ«Μουσάτη» η κορυφή των πιο σέξι αρσενικών του κόσμουΠαρασκευή, Δεκέμβριος 16, 2016 - 19:21

Η απόλυτη κυριαρχία των αντρών με μούσι καταγράφεται στη λίστα του περιοδικού «Glamour» με τα πιο σέξι αρσενικά του κόσμου για το 2017. Για πρώτη φορά οι οχτώ από τους 10 άντρες που ψήφισε το κοινό είναι μουσάτοι, ενώ η κορυφή έχει ξανά... αποχρώσεις του γκρι.

Οι 80.000 αναγνώστες του περιοδικού τοποθέτησαν στην κορυφή της λίστας τον Τζέιμι Ντόρναν, επιλέγοντάς τον ανάμεσα σε 100 celebrities. Ο 34χρονος πρωταγωνιστής των «50 αποχρώσεων του γκρι», που κέρδισε τον «τίτλο» πρώτη φορά το 2015, έχει δηλώσει ξεκάθαρα ότι του αρέσει ο εαυτός του μόνο όταν έχει μούσια. «Μισώ το πρόσωπό μου χωρίς μούσι, ορκίζομαι στον Θεό, πραγματικά το μισώ!» ομολόγησε.

Χαρακτηριστικό είναι ότι οι πρώτες εφτά θέσεις της λίστας έχουν κατακτηθεί από σταρ με μούσια. Στη δεύτερη θέση βρέθηκε ο Εϊνταν Τέρνερ, που πρωταγωνίστησε στην τριλογία των ταινιών «Χόμπιτ», ενώ το «βάθρο των μουσάτων» συμπληρώνει ο πρωταγωνιστής της σειράς ταινιών «Twilight» Ρόμπερτ Πάτινσον.

Η εξαίρεση

Ακολουθούν ο Τζέιμς Μακαβόι των ταινιών «X-Men», ο «κακός» του «Fast and Furious 6» Λουκ Εβανς και ο κινηματογραφικός Captain America Κρις Εβανς. Αξιοσημείωτη εξαίρεση αποτελεί ο Τομ Χίντλστον, που έπαιξε τον «κακό» στις ταινίες «Θορ» και δεν έχει μούσι, καταλαμβάνοντας όμως μόλις την 9η θέση.

Η λίστα των 100 διάσημων αντρών από τους οποίους κλήθηκαν να επιλέξουν οι αναγνώστες του «Glamour» περιλάμβανε αστέρες του κινηματογράφου, μουσικούς, αθλητές, τηλεοπτικές προσωπικότητες και YouTubers. Το κοινό έδειξε ξεκάθαρα την προτίμησή του στους ηθοποιούς, ψηφίζοντας εννέα στην πρώτη δεκάδα, με εξαίρεση τον γυμναστή Τζόι Ουίκς - ο οποίος, παρεμπιπτόντως, λατρεύει να έχει μούσι.

Keywords
Τυχαία Θέματα