Μητέρα (θύμα χάκερ) φαινόταν να προωθεί την κόρη της στην πορνεία

ΡΕΠΟΡΤΑΖΜητέρα (θύμα χάκερ) φαινόταν να προωθεί την κόρη της στην πορνεία Πέμπτη, Ιανουάριος 26, 2017 - 16:59

Θύμα χάκερ, ο οποίος είχε παραβιάσει το προφίλ της στο facebook, έπεσε μια νεαρή μητέρα στην Πάτρα, με αποτέλεσμα να φαίνεται ότι η ίδια προωθούσε στην πορνεία την... ενός έτους κόρη της!

Στην προσωπική της σελίδα εμφανιζόταν η σοκαριστική ανάρτηση, σύμφωνα με την οποία η Κατερίνα καλούσε όποιον ήθελε να πάει να κακοποιήσει σεξουαλικά το παιδί της. «Εχω μια κόρη, δεν ξέρω ποιανού είναι, είναι μπάσταρδο και θέλω να μου τη (...)» εμφανιζόταν στο προφίλ της γυναίκας.

Μόλις η ίδια το αντιλήφθηκε επικοινώνησε αμέσως με το Tμήμα Ασφαλείας Πατρών, όπου υπέβαλε αναφορά και μήνυση κατά αγνώστων και οι αστυνομικοί άρχισαν έρευνες, ενώ ενημερώθηκαν τόσο η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος όσο και ο σύλλογος Το Χαμόγελο του Παιδιού.
Η νεαρή μητέρα αποδίδει τη χυδαία ανάρτηση σε κάποιους, οι οποίοι είχαν σκοπό να στοχοποιηθεί στην κλειστή κοινωνία του χωριού όπου ζει, λίγο έξω από την Πάτρα!

Η ανάρτηση

Η επίμαχη ανάρτηση «κατέβηκε» από τη σελίδα της στο facebook, όπου υπάρχουν μόνο λόγια αγάπης για τη μονάκριβη κορούλα της.
«Στις 8 Ιανουαρίου του 2016 γεννήθηκε το όμορφο πλάσμα του κόσμου. Σε αγαπάω, ζωή μου, είσαι τα πάντα» έγραφε στα τέλη Οκτωβρίου πάνω από τη φωτογραφία της με το μωρό της, ενώ έχει κάνει και δεκάδες άλλες παρόμοιες αναρτήσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα