Η γούνα δώρο στη Μελάνια και οι πίτσες Τραμπ από χρυσό

ΚΟΣΜΟΣΗ γούνα δώρο στη Μελάνια και οι πίτσες Τραμπ από χρυσόΠέμπτη, Ιανουάριος 26, 2017 - 16:23

Δώρο στην πρώτη κυρία των ΗΠΑ ετοιμάζεται να κάνει η Πάμελα Αντερσον. Αν αναρωτιέται κανείς τι θα μπορούσε να χαρίσει στη Μελάνια Τραμπ (φωτό δεξιά) η πρωταγωνίστρια του «Baywatch», η Αντερσον ανακοίνωσε ότι ετοιμάζεται να της στείλει μία από τις συνθετικές γούνες που σχεδίασε η ίδια. «Θα της

στείλω δώρο μια από τις ρωσικές οικολογικές γούνες μου, γιατί τώρα σχεδιάζω γούνες στη Ρωσία» αποκάλυψε στο τηλεοπτικό δίκτυο ΙΤΚ κατά τη διάρκεια του χορού που έδωσε η οργάνωση για την προστασία των δικαιωμάτων των ζώων PΕΤΑ στην Ουάσινγκτον. Εσπευσε μάλιστα να ευχηθεί καλή επιτυχία στον Ντόναλντ Τραμπ στα προεδρικά καθήκοντά του, εκφράζοντας την ελπίδα ότι θα εξετάσει μέτρα για την προστασία του περιβάλλοντος.

Οι οπαδοί του νέου προέδρου, από την άλλη, μπορεί να κάνουν στον εαυτό τους ένα πολύ ξεχωριστό, επίσης ακριβό δώρο, έτσι ώστε να πάρουν μια «χρυσή γεύση» από τον Τραμπ.

Ακριβή εκδοχή

Μπορεί να δοκιμάσουν μια από τις «πίτσες Τραμπ» που πωλούνται σε κορυφαίες πιτσαρίες προς τιμήν του προέδρου και, εκτός από τα παραδοσιακά υλικά, περιέχουν νιφάδες χρυσού. Στην πίτσα του εστιατορίου Champion Pizza στο Μανχάταν, οι νιφάδες χρυσού σχηματίζουν τον όνομα «Τραμπ». Η τιμή είναι «τσιμπημένη», αφού κάθε πίτσα κοστίζει 9.300 ευρώ στην πιο ακριβή εκδοχή της ή 4.650 ευρώ στη φθηνότερη. Τα έσοδα ωστόσο θα πάνε σε φιλανθρωπικό σκοπό.

Το εστιατόριο Due Amici στην Τάμπα της Φλόριντα σερβίρει πίτσα με τις νιφάδες χρυσού να σχηματίζουν το γράμμα «Τ» και κόστος «μόλις» 460 ευρώ. Τέλος, στην Αθήνα της Αλαμπάμα η «πίτσα Τραμπ» μπορεί να μην έχει χρυσό, έχει όμως πιο ευφάνταστες εκδοχές, καθώς τα υλικά της σχηματίζουν τον Λευκό Οίκο, την αμερικανική σημαία ή τη φράση «Τραμπ 45».

Keywords
Τυχαία Θέματα