«Μίλησε» το DNA για την άγρια δολοφονία της άτυχης 69χρονης

17:55 6/4/2015 - Πηγή: Espresso
ΡΕΠΟΡΤΑΖ«Μίλησε» το DNA για την άγρια δολοφονία της άτυχης 69χρονηςΔευτέρα, Απρίλιος 6, 2015 - 17:43

Το DNA αρχίζει να «μιλάει» για την άγρια δολοφονία της 69χρονης Ουρανίας Γερολύμου στην περιοχή Ασγούρου της Ρόδου, τον περασμένο Νοέμβριο, με κατηγορούμενα τα δύο εγγόνια του θύματος!

Η 30χρονη Κ.Β. και ο 27χρονος ετεροθαλής αδερφός της Κ.Μ. που κατηγορούνται ότι σκότωσαν τη γιαγιά τους για να αρπάξουν μία τηλεόραση και βρίσκονται προφυλακισμένοι

δεν έχουν ομολογήσει την ενοχή τους, με αποτέλεσμα ανακρίτρια και εισαγγελέας να επικεντρώνουν τις έρευνές τους στα ευρήματα της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών και στα στοιχεία που προέκυψαν από την άρση των τηλεφωνικών συνδιαλέξεων.

Ιχνη πάνω στη μαξιλαροθήκη

Εκτός από τα δακτυλικά αποτυπώματα, στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών είχαν αποσταλεί προς έλεγχο γόπες τσιγάρων, η μαξιλαροθήκη στην οποία ακουμπούσε το πρόσωπο του πτώματος, ένας κουβάς σφουγγαρίσματος και μία σφουγγαρίστρα. Στη μαξιλαροθήκη εντοπίστηκε το γενετικό υλικό του 27χρονου, γεγονός που τον τοποθετεί στον τόπο του εγκλήματος και ενδεχομένως αποδείξει ότι είχε άμεση σχέση με τον θάνατο της 69χρονης, ο οποίος, σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, δεν επήλθε από πνιγμό αλλά ήταν συνεπεία κρανιοεγκεφαλικών κακώσεων και κακώσεων θώρακος και κοιλίας.

Το δεύτερο στοιχείο που έρχεται να περιπλέξει κι άλλο τα πράγματα είναι το DNA της εγγονής, το οποίο εντοπίστηκε στο κοντάρι της σφουγγαρίστρας που χρησιμοποιήθηκε για να καθαριστεί ο τόπος του εγκλήματος. Το γεγονός ότι στη σφουγγαρίστρα δεν βρέθηκε DNA του 27χρονου δείχνει ότι δεν ενήργησε μόνος του.

Keywords
Τυχαία Θέματα