Μια πρώην του Κλούνεϊ στη Μύκονο

12:41 7/5/2014 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZΤο κορίτσι που δημιούργησε πονοκέφαλο στο ΜπάκιγχαμΜια πρώην του Κλούνεϊ στη ΜύκονοΤετάρτη, Μάιος 7, 2014 - 12:35

Το top model που ειδικεύεται στην παρουσίαση μαγιό και πρώην αγαπημένη του Τζορτζ Κλούνεϊ, η Μόνικα Τζάκισιτς, βρέθηκε τις προηγούμενες μέρες στο νησί των ανέμων, προσκεκλημένη του Πάνου Ζήνα. Η μελαχρινή καλλονή διέμεινε μάλιστα στη βίλα του γνωστού επιχειρηματία, στην περιοχή Χουλάκια και... πρόδωσε την επίσκεψή της μέσω Instagram. Η Κροάτισσα ανέβασε αρκετές φωτογραφίες τόσο από τις βόλτες της στα Ματογιάννια όσο και από το σπίτι του Ζήνα, ενώ δεν σταματούσε να αναφέρει πως βρίσκεται στο όμορφο νησί των Κυκλάδων.

Κατά την παραμονή της μάλιστα επισκέφθηκε και το εστιατόριο του Λορέντζο Φρέρη στον Ορνό, όπου απόλαυσε τις νοστιμιές που της πρότεινε το προσωπικό.

Ηταν το 2007, όταν «έσκασε» η είδηση για το ειδύλλιο του Κλούνεϊ με την Κροάτισσα καλλονή. Αλλωστε είχε όλα τα προσόντα να στέκεται στο πλευρό του. Ηταν νέα, όμορφη, μελαχρινή (αφού έχει μια αδυναμία στα κορίτσια με σκούρα μαλλιά) και top model. Η σχέση τους, όπως και τόσες άλλες του γοητευτικού ηθοποιού, δεν κατέληξε σε γάμο, όμως οι δυο τους χώρισαν σε πολύ καλό κλίμα. Αυτό άλλωστε μαρτυρά και το γεγονός πως όταν βρέθηκαν σε κλαμπ του Λονδίνου, το 2013, ενώ ο Κλούνεϊ ήταν ζευγάρι με την ηθοποιό και αθλήτρια του wrestling Στέισι Κίμπλερ, έδειχναν πολύ χαρούμενοι και μάλιστα διασκέδασαν μαζί, ενώ, σύμφωνα με τις μαρτυρίες, συνομιλούσαν για πάρα πολλή ώρα, χωρίς να λείπουν και οι διαχυτικότητες. Κάποιοι έσπευσαν να τον χαρακτηρίσουν... άπιστο, εκείνος όμως δήλωσε πως δεν συνέβη τίποτα με την πρώην αγαπημένη του, αφού παρέμενε αφοσιωμένος στη Στέισι.

Τον περασμένο Μάρτιο ωστόσο η «βασίλισσα των διαφημίσεων με μαγιό», όπως αποκαλούν τη Μόνικα, έκανε άνω κάτω το Μπάκιγχαμ, όταν υπήρξαν φήμες πως κάτι «έτρεχε» ανάμεσα σ' εκείνη και τον 54χρονο δούκα του Γιορκ, τον πρίγκιπα Αντριου. Η «καυτή» μελαχρινή ανέβασε στον λογαριασμό της στο twitter φωτογραφία ενός μονόπετρου αφήνοντας υπονοούμενα πως είχε αρραβωνιαστεί με τον γαλαζοαίματο. Αμέσως εκπρόσωπος του παλατιού έσπευσε να το διαψεύσει, ενώ τόνισε πως ο γιος της βασίλισσας Ελισάβετ αρνείται κατηγορηματικά να διευκρινίσει το είδος της σχέσης που διατηρεί με την Κροάτισσα. Τελικά η... παρεξήγηση λύθηκε, όταν η Μόνικα δήλωσε πως δεν εννοούσε κάτι συγκεκριμένο με το ποστάρισμα του δαχτυλιδιού.

Σάσα Σταμάτη

Keywords
Τυχαία Θέματα