Μια έπαυλη για τα άλογά της!

13:08 6/7/2013 - Πηγή: Espresso

Τι θα προσπαθούσε να κάνει ένας πατέρας για να βοηθήσει το παιδί του να διαπρέψει στην ιππασία; Να του αγοράσει ένα καλό άλογο μάλλον. Οταν όμως ο πατέρας αυτός τυγχάνει να είναι ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο, τότε το άλογο γίνεται... στάβλος και ο στάβλος με τη σειρά του πολυτελής έπαυλη!

Ο λόγος για τον Μπιλ Γκέιτς, ο οποίος προκειμένου να βοηθήσει την πολυαγαπημένη κόρη του να διακριθεί στο αγαπημένο της αγώνισμα της αγόρασε μια εντυπωσιακή κατοικία -με στάβλο φυσικά- στο Γουέλινγκτον, τη χειμερινή πρωτεύουσα των αγώνων ιππασίας.

Τα ενοίκια

Η κατοικία,

η οποία στοίχισε 8,7 εκατομμύρια δολάρια, διαθέτει πισίνα, τέσσερις κρεβατοκάμαρες, μοντέρνα κουζίνα και τεράστιο σαλόνι. Αυτά που ενδιαφέρουν περισσότερο όμως τη νεαρή Τζένιφερ είναι ο στάβλος που μπορεί να φιλοξενήσει είκοσι άλογα, καθώς και η αχανής έκταση που πλαισιώνει το σπίτι και προσφέρεται για την εκπαίδευση και την εκτόνωση των ζώων.

Ο Μπιλ Γκέιτς είχε νοικιάσει την κατοικία από τον Δεκέμβριο του 2011 μέχρι τον Μάιο του 2012 προς 600.000 δολάρια, για όσο διάστημα η κόρη του αγωνιζόταν στο χειμερινό φεστιβάλ ιππασίας. Σύμφωνα με την εφημερίδα «South Florida Business Journal», ο «Mr Microsoft» έχει ξοδέψει πάνω από 1,1 εκατ. δολάρια τα τελευταία χρόνια νοικιάζοντας σπίτια στην περιοχή. Αποφάσισε όμως ότι η κόρη του ήταν καλύτερα να έχει μια μόνιμη κατοικία εκεί για να μην ταλαιπωρείται με τις συχνές μετακομίσεις.

Οι γείτονες

Οσο η Τζένιφερ θα προπονείται με τα άλογά της, το ζεύγος Γκέιτς θα μπορεί να περνάει χρόνο με τους νέους γείτονές του, μεταξύ των οποίων είναι ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης Μάικλ Μπλούμπεργκ, ο ηθοποιός Τόμι Λι Τζόουνς και ο μουσικός Μπρους Σπρίνγκστιν, η κόρη του οποίου συμμετέχει επίσης σε αγώνες ιππασίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Γουέλινγκτον είναι μια πόλη που περιστρέφεται γύρω από τον κόσμο των αλόγων. Περισσότερα από 9.000 άλογα και πόνι ζουν στην πόλη, όπου όχι τυχαία το όριο ταχύτητας για την κυκλοφορία στους δρόμους έχει οριστεί στα 40 χιλιόμετρα την ώρα προκειμένου να προστατεύεται η ασφάλεια των ιππέων.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΡΑΥΤΟΠΟΥΛΟΥ

Keywords
Τυχαία Θέματα