Η χρονιά του «Τίγρη»

13:08 6/7/2013 - Πηγή: Espresso

Την Τετάρτη που μας πέρασε ο Δημήτρης Μελισσανίδης υποδέχτηκε στα γραφεία της εταιρείας του τους δώδεκα συνεργάτες του στη διοικούσα επιτροπή του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΑΕΚ και την Τρίτη που μας έρχεται θα τους παρουσιάσει και επισήμως σε ειδική εκδήλωση στον Ναυτικό Ομιλο, στο Μικρολίμανο. Με λίγα λόγια, σήκωσε κανονικότατα πια τα μανίκια και έπιασε δουλειά. Και τα όνειρα που κάνει για τη νέα ΑΕΚ είναι πολύ

σπουδαία. Δεν περιορίζονται μονάχα σε μια ομάδα που θα διαπρέπει στα γήπεδα και θα κερδίζει τίτλους και ευρωπαϊκές διακρίσεις.

Αυτό θα λέγαμε πως είναι το αυτονόητο για την ΑΕΚ του Μελισσανίδη. Τα οράματα του «Τίγρη» όμως προχωρούν πολύ παραπέρα. Σκέφτεται φυσικά το γήπεδο-στολίδι της Ενωσης («θα είναι κάτι ξεχωριστό, που όμοιό του δεν θα υπάρχει σε όλο τον κόσμο» λέει ξανά και ξανά αυτές τις μέρες σε συνεργάτες του!), αλλά ακόμα και το Μουσείο Προσφυγικού Ελληνισμού που θα ετοιμάσει εκεί, όπως επίσης και την αξιοποίηση του άλσους της Νέας Φιλαδέλφειας.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης επιθυμεί να δημιουργήσει στην περιοχή κάτι που θα αλλάξει και την ποιότητα της πόλης βελτιώνοντας τη ζωή των κατοίκων. Πώς ακριβώς θα το πετύχει το γνωρίζει αυτή τη στιγμή μόνο ο ίδιος. Αλλά θα το πετύχει, όπως ξεκαθαρίζει στους ανθρώπους του στενού του περιβάλλοντος.

Ακόμα, από το μυαλό του δεν βγαίνει και η... γωνιά του Στέλιου Καζαντζίδη. Σκοπεύει να δημιουργήσει στο μουσείο έναν ξεχωριστό χώρο για τον σπουδαίο Πόντιο (και ΑΕΚτζή) τραγουδιστή, που αποτελούσε διαχρονικά μία από τις μεγάλες αδυναμίες του επιχειρηματία. Μέχρι και ντοκιμαντέρ για τη ζωή του Καζαντζίδη χρηματοδότησε πριν λίγα χρόνια η εταιρεία του «Τίγρη».

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΡΑΖΙΩΤΗΣ

Keywords
Τυχαία Θέματα