Μεγαλώνουν με χάρη

16:47 2/9/2014 - Πηγή: Espresso
ΚΟΣΜΟΣΜεγαλώνουν με χάρηΤρίτη, Σεπτέμβριος 2, 2014 - 16:43

Ε ναι, λοιπόν, υπάρχουν κάποιοι που δεν τρέμουν τις ρυτίδες, καθώς τους πάνε πολύ! Με πρώτο και καλύτερο τον Τζορτζ Κλούνεϊ, ο οποίος κέρδισε την πρώτη θέση στη λίστα με τους διάσημους που όσο μεγαλώνουν τόσο αυξάνεται η γοητεία τους. Ο 53χρονος ηθοποιός κέρδισε πόντους στις προτιμήσεις των ερωτηθέντων χάρη στο γεγονός ότι δεν βάφει τα μαλλιά του και δείχνει πάντα άνετος και συμφιλιωμένος με την εξωτερική του εμφάνιση.

Αξίζει να σημειωθεί

ότι στη δημοσκόπηση συμμετείχαν χίλιοι άντρες ηλικίας άνω των 40 ετών, οι οποίοι κλήθηκαν να αναδείξουν το top 10 των επωνύμων που γερνάνε όμορφα. Στη δεύτερη θέση της λίστας βρέθηκε ο -μόλις παντρεμένος- 50άρης Μπραντ Πιτ. Ο γοητευτικός ηθοποιός έχει αποδείξει ότι δεν διστάζει να πειραματίζεται με την εξωτερική του εμφάνιση, αφού κάθε τόσο αλλάζει στιλ. Κάτι που, όπως φάνηκε, έχει εκτιμηθεί δεόντως από τους απανταχού θαυμαστές του. Ισως κιόλας αυτό να είναι το μυστικό του που διαρκώς εμφανίζεται ανανεωμένος, σαν να μην περνάει ο χρόνος από πάνω του. Είναι πάντα κομψός, άνετος και μέσα στα πράγματα, όπως και αυτήν την περίοδο που ετοιμάζει μέγα συνεργασία με τον Ρόμπερτ ντε Νίρο και τον Λεονάρντο ντι Κάπριο, καθώς θα συμπρωταγωνιστήσουν στη νέα ταινία του Μάρτιν Σκορσέζε.

Ο Μπραντ Πιτ άφησε στην τρίτη θέση της λίστας τον 51χρονο Τζόνι Ντεπ, ενώ την πρώτη πεντάδα συμπλήρωσαν με τη σειρά ο Βρετανός Ντάνιελ Κρεγκ και ο Αυστραλός Χιου Τζάκμαν. Ακολούθησαν στην έκτη θέση ο 44χρονος Ματ Ντέιμον, στην έβδομη ο 45χρονος Μάθιου Μακ Κόναχι και στην όγδοη ο 46χρονος Γουίλ Σμιθ, ενώ τις δύο τελευταίες θέσεις της δεκάδας κατέλαβαν οι μεγαλύτεροι σε ηλικία σταρ, οι 54χρονοι Σον Πεν και Κόλιν Φερθ.

Αφροδίτη Ραυτοπούλου

Keywords
Τυχαία Θέματα