Με συγκίνηση και δάκρυα το τελευταίο αντίο στον Μπάμπη Γούσια

ΡΕΠΟΡΤΑΖΜε συγκίνηση και δάκρυα το τελευταίο αντίο στον Μπάμπη ΓούσιαΔευτέρα, Απρίλιος 28, 2014 - 15:32

Με μάτια βουρκωμένα, δεκάδες συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες αποχαιρέτησαν για πάντα το μεσημέρι του Σαββάτου τον γνωστό ηθοποιό Μπάμπη Γούσια, ο οποίος έχασε την πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο.
Η κηδεία του τελέστηκε στην ιδιαίτερη πατρίδα του, στο Πέραμα Ιωαννίνων. Από νωρίς ο Ιερός Ναός του Αγίου Χαραλάμπους γέμισε με πρόσωπα θλιμμένα. Ανάμεσά τους, η Κατερίνα Παπουτσάκη,

η σύζυγος του Χρήστου Φερεντίνου Σοφία Παυλίδου και πολλοί ακόμη. Ξεχωριστό ήταν το μεγάλο στεφάνι που έστειλε ο Λάκης Λαζόπουλος για να αποχαιρετήσει τον φίλο του.
Ο πάλαι ποτέ συνεργάτης του Σταμάτης Κραουνάκης δεν κατάφερε να παρευρεθεί. Ο ίδιος θέλησε να τον αποχαιρετήσει με τον δικό του τρόπο γράφοντας στο facebook: «Ηθοποιάρα, σύντροφος και περιστέρι αγάπης και ενέργειας. Στο φως να ντυθεί... σιωπή τώρα, λίγο».
Ο Μπάμπης Γούσιας έχασε τη ζωή του σε ηλικία μόλις 42 ετών. Από την περασμένη Πρωτοχρονιά, οπότε ανακάλυψε την αρρώστια του, πάλεψε γενναία, αλλά στο τέλος λύγισε. Ο Σταμάτης Κραουνάκης ήταν εκείνος που ανακοίνωσε τα κακά μαντάτα μέσω facebook, αφού ήταν στενός του συνεργάτης στην ομάδα Σπείρα Σπείρα.
Ο Μπάμπης Γούσιας έγινε ιδιαίτερα γνωστός μέσα από τον χώρο του θεάτρου, καθώς συνεργαζόταν χρόνια με τους Σπείρα Σπείρα. Σημαντικότερες παραστάσεις-σταθμοί στην καριέρα του ήταν το «Οταν έχω εσένα», σε σκηνοθεσία Κραουνάκη και τα «Κύματα» της Αγγελίτας Τσούγκου.

Keywords
Τυχαία Θέματα