Με αδυναμία στις Κύπριες καλλονές

SHOWBIZΜε αδυναμία στις Κύπριες καλλονές Τρίτη, Δεκέμβριος 30, 2014 - 16:10

Ο Παναγιώτης Μπουγιούρης, που τα τελευταία χρόνια πηγαινοέρχεται στη Μεγαλόνησο λόγω του γεγονότος ότι πρωταγωνιστεί σε τοπικές τηλεοπτικές σειρές, είναι και πάλι ερωτευμένος με νεαρή Κύπρια καλλονή. Πρόκειται για την ηθοποιό Ελενα Πιερίδου, με την οποία παίζουν μαζί στη σειρά «Ορκος σιωπής» που προβάλλεται από το Star. Οπως αναφέρουν τα κυπριακά μέσα ενημέρωσης, το ζευγάρι έκανε την πρώτη

δημόσια εμφάνισή του στο 8ο Κυπρορωσικό Φιλανθρωπικό Γκαλά που πραγματοποιήθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο στη Λευκωσία πριν από περίπου δύο μήνες. «Αν και κανένας από τους δύο δεν έχει μιλήσει για τη σχέση τους, η αλήθεια είναι πως από την πρώτη στιγμή της γνωριμίας τους ένιωσαν έντονη έλξη ο ένας για τον άλλον. Ωστόσο ο χρόνος θα δείξει ποια θα είναι η συνέχεια αυτού του δεσμού» λέει στην «Espresso» καλά πληροφορημένη πηγή.
Να θυμίσουμε ότι ο Παναγιώτης Μπουγιούρης συνήθως αποφεύγει να αναφέρεται στα προσωπικά του, αφήνοντας έτσι... θολές εντυπώσεις για τις εκάστοτε ερωτικές σχέσεις του. Πάντως, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια ειδήσεων του Μega Κύπρου Στέλλα Στυλιανού σε πρόσφατη εμφάνισή της στην εκπομπή της Χριστιάνας Αριστοτέλους μίλησε πρώτη φορά για την εποχή που είχε πέσει -κι εκείνη- στην αγκαλιά του ηθοποιού. «Με τον Παναγιώτη ήμασταν μαζί, πάει καιρός που τελείωσε αυτή η σχέση, αλλά συνεχίσαμε να κάνουμε παρέα. Είναι πολύ καλό παιδί, είναι ένας άνθρωπος ιδιαίτερος» ήταν η απάντηση της Στέλλας σε ερώτηση της παρουσιάστριας για το αν όντως οι δυο τους υπήρξαν ζευγάρι, σύμφωνα με τις φήμες που κυκλοφορούσαν.
Να πούμε, επίσης, ότι μετά τη Στέλλα Στυλιανού το όνομα του Μπουγιούρη συνδέθηκε ερωτικά με αυτό της Κύπριας συναδέλφου του Φανής Σωκράτους (έπαιζαν μαζί στη σειρά «Σε φόντο κόκκινο»), καθώς -σύμφωνα με πηγές από το νησί- το (πρώην) ζευγάρι κυκλοφορούσε μαζί σε στέκια της Λεμεσού, αφήνοντας να εννοηθεί ότι αυτό που συμβαίνει ανάμεσά του είναι κάτι περισσότερο από μια απλή φιλία.

Αλκίνοος Μπουνιάς

Keywords
Αναζητήσεις
στελλα ηδησης χνχχ, χνχχ γραφείο τελετώ
Τυχαία Θέματα