Μαύρη καλλονή παίρνει τα σκήπτρα της Ναόμι

14:59 4/9/2014 - Πηγή: Espresso
ΚΟΣΜΟΣΜαύρη καλλονή παίρνει τα σκήπτρα της ΝαόμιΠέμπτη, Σεπτέμβριος 4, 2014 - 14:58

Το όνομά της μπορεί να μην είναι ακόμα παγκοσμίως γνωστό, όπως των συναδέλφων της, όμως περιλαμβάνεται ήδη στη λίστα των πιο καλοπληρωμένων μοντέλων του περιοδικού «Forbes».

Μόνο πέρυσι η Τζούρνταν Νταν κέρδισε 3.000.000 ευρώ από τις συνεργασίες της με τον οίκο Burberry και την εταιρία καλλυντικών Maybelline αλλά και από τις εμφανίσεις της σε πληθώρα fashion shows, από τον Christian Dior

μέχρι τη Victoria's Secret. Μάλιστα χαρακτηρίζεται από πολλούς ως η νέα Ναόμι Κάμπελ.

Ο δρόμος της 24χρονης Νταν προς την καταξίωση όμως κάθε άλλο παρά εύκολος ήταν: μεγάλωσε στο δυτικό Λονδίνο από μια μητέρα που έκανε τρεις δουλειές για να τα βγάλει πέρα, αφού ο πατέρας της τους εγκατέλειψε όταν ήταν ακόμα βρέφος. Στα 18 της είδε την ιστορία να επαναλαμβάνεται, καθώς ο σύντροφός της φυλακίστηκε για κατοχή κοκαΐνης λίγο μετά τη γέννηση του μωρού της. Τότε είχε αρχίσει να κάνει τα πρώτα της δειλά βήματα στο modeling, με αποτέλεσμα να πεισμώσει ακόμα περισσότερο και να θελήσει να πετύχει στον χώρο, για να προσφέρει στον γιο της μια καλύτερη ζωή.

Αν και αρχικά φοβήθηκε πως η εγκυμοσύνη της θα έβαζε τέλος στην καριέρα της, διαψεύστηκε όταν ενώ ήταν εφτά μηνών έγκυος συμμετείχε σε σόου του οίκου Jean Paul Gaultier. Χάρη στην πολύτιμη συμβολή της μητέρας της, που προσφέρθηκε να τη βοηθήσει με τη φροντίδα του παιδιού, κατάφερε να επιστρέψει στα επαγγελματικά της καθήκοντα μέσα σε δέκα εβδομάδες από τη γέννηση του μωρού της και να εκτοξεύσει την καριέρα της στα ύψη.

Η πρόσφατη εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί των MTV Music Awards αποτελεί τρανή απόδειξη ότι οι θυσίες της έπιασαν τόπο.

Πετρίνα Καλαμβοκίδη

Keywords
Τυχαία Θέματα