Μαθήματα sex από Ελληνίδες πορνοστάρ!

COVER STORYΟι δασκάλες κάνουν και «σεμινάρια» για διεγερτικό μασάζ χωρίς όμως να χρησιμοποιούν τα χέρια τουςΜαθήματα sex από Ελληνίδες πορνοστάρ!Πέμπτη, Ιούλιος 28, 2016 - 16:12

Μαθήματα σεξ από τις πορνοστάρ του Δημήτρη Σειρηνάκη. Πώς θα καταφέρει μια γυναίκα να ερεθίσει γρήγορα τον ερωτικό παρτενέρ της; Πώς γίνεται το μασάζ σώμα με σώμα; Ποιες είναι οι σεξουαλικές στάσεις που προσφέρουν μεγαλύτερη απόλαυση στις γυναίκες και ποιες στους άνδρες; Πόσο αφροδισιακό είναι το dirty talking; Και πώς γίνεται τελικά η σωστή πεολειχία;

ΑΠΟ ΤΟΝ
ΗΛΙΑ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑ

Το Sirina Sex School έχει όλες τις απαντήσεις. Πρόκειται για μια νέα σειρά πορνό με την υπογραφή του δαιμόνιου Ελληνα παραγωγού και σκηνοθέτη, που συνδυάζει τη σεξουαλική εκπαίδευση με τις hardcore ερωτικές σκηνές. Οι «δασκάλες» των τεσσάρων πρώτων επεισοδίων, που έχουν κυκλοφορήσει ήδη, είναι πορνοστάρ από την Ελλάδα και το εξωτερικό, που έχουν πολλά μυστικά να μοιραστούν με τις Ελληνίδες ενδιαφερόμενες.

Η Μαρία Αλεξάνδρου, η Σόνια, η Ελλη Παυλίδη και η Αμίρα εξηγούν πρώτα τη θεωρία στους θεατές κι έπειτα περνούν στο πρακτικό κομμάτι, δηλαδή στη σεξουαλική δράση!

Το πρότζεκτ έχει διαφορετική μορφή από τις κλασικές ταινίες πορνό. Η δράση των επεισοδίων εκτυλίσσεται σε δωμάτια ξενοδοχείων και άλλους άνετους χώρους, με τις πορνοστάρ να κάνουν γυμνές τις... παραδόσεις των μαθημάτων περί σεξ με τη βοήθεια των παρτενέρ τους.

Στο μάθημα της πεολειχίας, για παράδειγμα, η «δασκάλα» δείχνει στις ενδιαφερόμενες βήμα προς βήμα τη διαδικασία, χρησιμοποιώντας ως εργαλείο για την εξήγηση το ανδρικό μόριο του φίλου της. Παράλληλα, τις προτρέπει να κάνουν κι εκείνες το ίδιο από το σπίτι, ώστε να εμπεδώσουν τόσο τη θεωρία όσο και την πράξη. Βεβαίως, τα μαθήματα σεξ απευθύνονται και σ' εκείνους που θέλουν απλά ν' απολαύσουν ένα πικάντικο θέαμα!

Συνεργασίες

Η Μαρία Αλεξάνδρου, η οποία έχει απασχολήσει κατά καιρούς την επικαιρότητα τόσο με την προσωπική ζωή της όσο και για τις συνεργασίες της με τον Δημήτρη Σειρηνάκη, δεν θα μπορούσε να είναι απούσα από την ομάδα σεξουαλικής διδασκαλίας. Στο επεισόδιο που πρωταγωνιστεί δείχνει διάφορους τρόπους με τους οποίους μπορούν οι γυναίκες να κάνουν τους συντρόφους τους να φτάσουν πιο γρήγορα στην κορύφωση.

«Δασκάλα» με εκρηκτικό ταμπεραμέντο και η Σόνια, παραδίδει μαθήματα ερωτικού μασάζ, χρησιμοποιώντας μόνο σημεία του σώματός της και όχι τα χέρια της. Το μάθημα της Ελλης Παυλίδη αφορά ως επί το πλείστον την «πίσω πόρτα».

Η ίδια αποκαλύπτει τα μυστικά του πρωκτικού σεξ και προτείνει τρόπους μείωσης του πόνου και αύξησης της απόλαυσης. Τέλος, η Αμίρα κάνει το μάθημά της σε σπαστά ελληνικά, καθώς πρόκειται για πορνοστάρ με διεθνείς περγαμηνές και πολλές γνώσεις, τις οποίες επιθυμεί διακαώς να μεταδώσει στον κόσμο.

«Τα ζευγάρια θέλουν να μάθουν να περνούν καλύτερα στο κρεβάτι τους»

«Πρόκειται για μαθήματα σεξ στην πράξη. Οχι μόνο θεωρία» δηλώνει στην «Espresso» ο Δημήτρης Σειρηνάκης (φωτό), ο οποίος είχε την ιδέα για τη δημιουργία της εν λόγω σειράς πορνό.

Τα «μαθήματα σεξ» διατίθενται στο κοινό μέσω του καναλιού της Sirina στη συνδρομητική τηλεόραση OTE TV και του site της εταιρίας παραγωγής, ενώ παράλληλα κυκλοφορεί και στα περίπτερα.


«Κάθε δασκάλα έχει τον δικό της χαρακτήρα και κάνει το μάθημά της έτσι όπως αυτή πιστεύει. Ετσι υπάρχουν ποικιλία, αλλά και χαβαλές. Πρόκειται για μια τελείως διαφορετική προσέγγιση του πορνό θεάματος. Γι' αυτό έχει γίνει χαμός στο διαδίκτυο» συνεχίζει ο Ελληνας παραγωγός και σκηνοθέτης.

Δεν είναι τυχαίο, λοιπόν, που ο ίδιος έχει στα σκαριά κι άλλα επεισόδια με νέες δασκάλες, τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό, με ακόμη περισσότερα μαθήματα περί σεξ.

«Η ανταπόκριση που έχει κιόλας το Sirina Sex School δείχνει, αν μη τι άλλο, ότι οι Ελληνες θέλουν να μάθουν να περνούν καλύτερα στο κρεβάτι. Οταν τα ζευγάρια εκφράζουν χωρίς ταμπού τις επιθυμίες τους όσον αφορά το σεξ, τότε επικοινωνούν καλύτερα» σημειώνει ο ίδιος.

Sirina Sex School
Keywords
Αναζητήσεις
sirina mathima 5, sirina porni sex
Τυχαία Θέματα