Μάθε μπαλίτσα από τη Μόλι

18:35 8/5/2017 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZΜάθε μπαλίτσα από τη ΜόλιΔευτέρα, Μάιος 8, 2017 - 18:35

Η γλυκύτατη σκυλίτσα του Γιώργου Μαυρίδη κέρδισε τις εντυπώσεις σε αγώνα ποδοσφαίρου 5x5

Εχει δικό της λογαριασμό στο Instagram, είναι παρουσιάστρια εκπομπής και όποτε της δίνεται η ευκαιρία παίζει και ποδόσφαιρο!

Από την Ελισσάβετ Κυρίτση

Η Μόλι, η γλυκύτατη σκυλίτσα του Γιώργου Μαυρίδη, ήταν παρούσα σε αγώνα ποδοσφαίρου 5x5, στον οποίο έπαιξε ο tattoo artist, αλλά και

ο συνεργάτης της στην εκπομπή «Στο δρόμο» Γιώργος Λέντζας, και φυσικά έγινε το επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Μάλιστα, δεν άφησε σε ησυχία τους δύο «συνεργάτες» της όση ώρα εκείνοι έκαναν προθέρμανση. Στην ίδια ομάδα αγωνίστηκαν επίσης ο Σάββας Πούμπουρας, ο Σταύρος Σβήγκος και ο YouTuber Jeremy.

Το τουρνουά, το οποίο έγινε σε αθλητικό κέντρο για 5x5 στο Μαρούσι, οργάνωσε γνωστή εταιρία σαμπουάν και πήραν μέρος ομάδες από διάφορους χώρους. Το αγωνιστικό αποτέλεσμα δεν είχε ιδιαίτερη σημασία, αφού στόχος όλων -και κυρίως της Μόλι!- ήταν να περάσουν καλά, να αθληθούν και να κάνουν νέους φίλους. Να πούμε πως ο Γιώργος Μαυρίδης δεν αποχωρίζεται ποτέ τη σκυλίτσα του.

Μάλιστα εξαιτίας της πήρε πρόσφατα μέρος και σε καμπάνια φιλοζωικής εταιρίας. Αν ρίξει κάποιος μια ματιά στον λογαριασμό του Γιώργου στο Instagram, θα διαπιστώσει πόσο σημαντική είναι η Μόλι στη ζωή του, γι' αυτό άλλωστε της έκανε... πρόταση να βγει «Στο δρόμο» μαζί του.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Αναζητήσεις
λεντζας γιωργος
Τυχαία Θέματα