Ο Τζάκσον «είδε τον θάνατό του»

18:24 8/5/2017 - Πηγή: Espresso
ΚΟΣΜΟΣΟ Τζάκσον «είδε τον θάνατό του»Δευτέρα, Μάιος 8, 2017 - 18:24

Σε 13 χειρόγραφα που έστειλε σε επιχειρηματία φίλο του είχε προβλέψει τη «δολοφονία» του!

Τη «δολοφονία» του είχε προβλέψει ο Μάικλ Τζάκσον λίγες εβδομάδες πριν από τον θάνατό του, το 2009. Σε 13 χειρόγραφα σημειώματα που έστειλε στον Γερμανό επιχειρηματία και φίλο του για 20 χρόνια Μάικλ Γιακομπσχάγκεν εξέφραζε πόσο τρομοκρατημένος ήταν, αφού «προσπαθούν να με δολοφονήσουν». Σε συνέντευξή του στην αυστραλιανή εκπομπή «Sunday Night», που θα μεταδοθεί στα οκτώ χρόνια από τον θάνατό του,

ο 34χρονος Γιακομπσχάγκεν αποκαλύπτει για πρώτη φορά την ύπαρξη των ιδιόχειρων σημειωμάτων, στα οποία ο ποπ σταρ τού είχε γράψει πως φοβόταν ότι θα δολοφονηθεί.

Ο Τζάκσον προετοιμαζόταν για την περιοδεία στο O2 του Λονδίνου, όταν τον κάλεσε από ένα καταφύγιο στο Λας Βέγκας, ικετεύοντάς τον να πετάξει από τη Γερμανία στις ΗΠΑ για να είναι μαζί του. «Ηταν σε συναισθηματική κατάρρευση» θυμάται ο Γιακομπσχάγκεν, που τελικά ταξίδεψε στις ΗΠΑ και πέρασε τρεις μέρες με τον Τζάκσον, ο οποίος του έδωσε και τα σημειώματα, όπου έγραφε «προσπαθούν να με δολοφονήσουν», «φοβάμαι για τη ζωή μου», χωρίς διευκρινίσεις για το ποιοι ήταν αυτοί.

Κάποιες σημειώσεις ωστόσο αφορούσαν τη διοργανώτρια των συναυλιών στο Λονδίνο AEG και κάπου έγραφε: «AEG. Μου ασκούν τόσο μεγάλη πίεση... Φοβάμαι για τη ζωή μου». Ο τραγουδιστής βρέθηκε νεκρός λίγες εβδομάδες αργότερα, από υπερβολική δόση ναρκωτικών. Οι επιστολές αναμένεται να ενισχύσουν την πεποίθηση πολλών, όπως η κόρη του Πάρις και η αδελφή του Λα Τόγια, πως ο «βασιλιάς της ποπ» δολοφονήθηκε.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα