Μαρίνα Ζέας: Τον έπνιξε η ερωτική απογοήτευση

ΡΕΠΟΡΤΑΖΜαρίνα Ζέας: Τον έπνιξε η ερωτική απογοήτευσηΤρίτη, Ιανουάριος 12, 2016 - 15:04

Οδύνη και ερωτήματα βασανίζουν τους συγγενείς και φίλους του 20χρονου, ο οποίος ανασύρθηκε νεκρός ύστερα από πολύωρες έρευνες το απόγευμα της Κυριακής από βάθος επτά μέτρων στη Μαρίνα Ζέας. Οι πληροφορίες λένε ότι η ερωτική απογοήτευση έκανε τον άτυχο νεαρό να μεθύσει (ξημερώματα της ίδιας μέρας) και να φωνάζει ότι θέλει να αυτοκτονήσει!

Σύμφωνα με πρόσωπα από το φιλικό περιβάλλον του, ο 20χρονος τους τηλεφώνησε στις 2 τα ξημερώματα και τους είπε ότι θέλει να φύγει από τη ζωή κι ότι βρισκόταν μόνος του στην προβλήτα πίνοντας κρασί και κρατώντας μαχαίρι. Εκείνοι έτρεξαν να τον βρουν και, όταν τον εντόπισαν, τα χέρια του ήταν ματωμένα, φαινόταν μεθυσμένος και δύσκολα μπορούσε να μιλήσει.

Ασθενοφόρο

Ετσι, ειδοποίησαν την Αστυνομία και ασθενοφόρο που έφτασε μέσα σε λίγα λεπτά. Το πλήρωμα εξέτασε τον 20χρονο, αλλά δεν βρήκε σοβαρές πληγές. Οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι εκείνος ζήτησε να κάνει την ανάγκη του και απομακρύνθηκε από το ασθενοφόρο. Προτού προλάβει κάποιος να τον εμποδίσει, φέρεται ότι σκαρφάλωσε στον κυματοθραύστη και έπεσε στη θάλασσα.

Μέσα στο σκοτάδι ήταν αδύνατο να εντοπιστεί ο νεαρός, που κατά πληροφορίες ακούστηκε να φωνάζει ότι κρύωνε. Ωρες αργότερα αυτοδύτες εντόπισαν το πτώμα του βυθισμένο κάτω από τη θαλαμηγό «Al Mirqab» του μέλους της βασιλικής οικογένειας και πρώην πρωθυπουργού του Κατάρ σεΐχη Χαμάντ μπιν Γιασίμ μπιν Τζαμπέρ Αλ Θάνι και ειδοποίησαν βατραχανθρώπους του Λιμενικού, που το ανέσυραν. Οι φίλοι του συγκλονισμένοι μιλούν για ένα χαμογελαστό παιδί, ψυχή της παρέας. Ως τη στιγμή που τους τηλεφώνησε τίποτε δεν έδειχνε την πρόθεσή του να αυτοκτονήσει.

Keywords
Τυχαία Θέματα