«Θα τον ζήλευε και ο Ζαμπίδης»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ«Θα τον ζήλευε και ο Ζαμπίδης»Τρίτη, Ιανουάριος 12, 2016 - 13:48

Με μποξέρ παρομοίασε τον Γιώργο Κατίδη ο πρόεδρος της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣ Πέλλας, Τιμόθεος Τσέμτσης, ο οποίος ήταν παρών προχθές στον αγώνα Αγ. Λουκάς-Πυρσός Πετριάς, για τη Β’ Kατηγορία του τοπικού πρωταθλήματος.

«Στο 58’, σε μια διεκδίκηση της μπάλας, ο Κατίδης έπεσε κάτω, και, όταν σηκώθηκε, έβρισε δυνατά τα θεία. Ο αντίπαλός του τον ρώτησε “γιατί βρίζεις έτσι;”. Τότε ο Κατίδης τού έδωσε μια κλοτσιά που θα ζήλευε κι

ο Ζαμπίδης. Συνέχισε να τον χτυπά, και, τρέχοντας προς το μέρος του, φοβόμουν μήπως δεν προλάβω το παιδί. Σήκωνε το γόνατό του πάνω από το στήθος και το κατέβαζε με δύναμη πάνω του» ανέφερε για το περιστατικό ο Τσέμτσης, ενώ για τους ισχυρισμούς τού πρώην παίκτη του Αρη, της ΑΕΚ, της Βέροιας και του Λεβαδειακού πως δεν έχει σχέση με το συμβάν και ότι αυτός ήταν στο Καϊμακτσαλάν υποστήριξε πως «ο κ. Κατίδης μπορεί να ισχυρίζεται ό,τι θέλει. Ομως υπάρχουν αθλητικοί νόμοι που καίνε τον πρόεδρο της ομάδας και το σωματείο. Υπάρχουν επιπτώσεις για τις πράξεις τους. Πρέπει ο Κατίδης να αναλάβει την ευθύνη των πράξεών του».

Στο φύλλο αγώνα γράφτηκε ότι «ο ποδοσφαιριστής με το Νο 5 θεώρησε ένα μαρκάρισμα που του έγινε σκληρό και υπήρξε εξύβριση με τον αντίπαλό του. Ο ίδιος (το Νο 5) πάτησε στο στομάχι τον αντίπαλό του 2-3 φορές, ενώ υπήρξε παρέμβαση παραγόντων κι άλλων ποδοσφαιριστών για να τους χωρίσουν. Μπήκαν και φίλαθλοι, περίπου 20 άτομα, έβλεπα ποδοσφαιριστές να παίζουν ξύλο μεταξύ τους. Μετά αποσυρθήκαμε στα αποδυτήρια. Εκεί ήρθαν οι άνθρωποι της Πετριάς και είπαν ότι τρεις ποδοσφαιριστές πρέπει να πάνε στο νοσοκομείο, ενώ δύο άλλοι πονούσαν σε σημεία που είχαν χτυπηθεί». Ο Κατίδης αναζητείται από τις Αρχές προκειμένου να δώσει εξηγήσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα