Λιποθυμίες (!) και... κρυφτό για τους «μάγους» Boys and Noise

TV GOSSIPΛιποθυμίες (!) και... κρυφτό για τους «μάγους» Boys and NoiseΔευτέρα, Δεκέμβριος 22, 2014 - 16:10

Είκοσι λιποθυμίες και ένα τρελό κυνηγητό από θαυμάστριες είχαν να αντιμετωπίσουν ο Χρήστος Νέζος και οι Boys and Noise στο γύρισμα που έκαναν για την εκπομπή «Ταξιδεύοντας» του Mega.

Ο δημοσιογράφος και το πιο δημοφιλές ελληνικό boy band βρέθηκαν στον Μύλο των Ξωτικών, στα Τρίκαλα,

και προκάλεσαν αναστάτωση στις fans που περίμεναν να δουν από κοντά τον Βαγγέλη, τον Αρη και τον Δημήτρη. Οι τέσσερίς τους έφτασαν, σύμφωνα με το σενάριο της εκπομπής, χαράματα στο μαγικό χωριό που έχει στηθεί στο κέντρο των Τρικάλων, το οποίο φέτος έχει ως θέμα το... Χόγκουαρτς, τη σχολή μαγείας του Harry Potter. Διευθυντής της έχει αναλάβει ο ηθοποιός Θωμάς Παλιούρας, ο οποίος τούς υποδέχτηκε. Τα γυρίσματα κράτησαν τρεις μέρες και οι Boys and Noise έγιναν -για τις ανάγκες του «Ταξιδεύοντας»- μαθητές μαγείας.

Μάλιστα σε κάθε εμφάνιση του συγκροτήματος (μπορεί άνετα να συγκριθεί με τους «διεθνείς» One Direction, σε ό,τι αφορά τη δημοτικότητα που έχει στη χώρα μας) οι φανατικές θαυμάστριές του ήταν παρούσες και ακολουθούσαν τους τρεις τραγουδιστές όπου και αν πήγαιναν.

Αν και ένα από τα γυρίσματα είχε κανονιστεί για τις 7.00 το απόγευμα, τα κορίτσια είχαν στηθεί από τις 11.00 το πρωί και περίμεναν με αγωνία να δουν τον Βαγγέλη και την παρέα του. Μάλιστα, είκοσι εξ αυτών λιποθύμησαν και μεταφέρθηκαν στο ιατρείο του Μύλου των Ξωτικών για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Και ενώ πολλοί πίστευαν ότι μετά το τέλος των γυρισμάτων οι θαυμάστριες θα κουράζονταν και θα έφευγαν, εκείνες άρχισαν το... κυνηγητό μέχρι τον σταθμό του τρένου, προκειμένου να έρθουν πιο κοντά στα μέλη του συγκροτήματος. Αποτέλεσμα; Ο Χρήστος Νέζος, οι Boys and Noise και η παραγωγή να αναγκαστούν να παίξουν κρυφτό προκειμένου να καταφέρουν να ολοκληρώσουν τις σκηνές.

Η εορταστική εκπομπή θα προβληθεί την Πέμπτη 25 Δεκεμβρίου, στις 15.50, στο Mega.

Τεριάννα Παππά

Keywords
Τυχαία Θέματα