Λαμπερά «selfie» χαμόγελα

SHOWBIZΛαμπερά «selfie» χαμόγελαΣάββατο, Μάιος 17, 2014 - 13:30

Ευθύνεται για το αστραφτερό χαμόγελο επώνυμων προσώπων της εγχώριας showbiz. Τραγουδιστές, ηθοποιοί αλλά και γνωστοί ποδοσφαιριστές ακολουθούν βήμα προς βήμα τις συμβουλές του, προκειμένου τα δόντια τους να είναι πάντα γεμάτα υγεία και λάμψη.

Η VIP λίστα

Κάποιοι μάλιστα από τους επωνύμους τον εμπιστεύονται και τον αγαπούν τόσο πολύ, ώστε δεν διστάζουν κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους στο οδοντιατρείο του να

βγάλουν και μια selfie αναμνηστική φωτογραφία μαζί του και να την ποστάρουν στην προσωπική τους σελίδα στο facebook!

Ετσι, χωρίς να το καταλάβει, φωτογραφίες του με την Ελένη Χατζίδου, τη Στέλλα Καλλή, την Ελενα Ασημακοπούλου, τον Μπρούνο Τσιρίλο, τον Αρη Πλασκασοβίτη, τον Δημήτρη Κολοβό έχουν κάνει τον γύρο των social media, με τους φαν τους να θέλουν μέσα από τα σχόλια που αναρτούν να μάθουν τα πάντα γύρω από τα μυστικά που ακολουθούν, προκειμένου να έχουν το χαμόγελο των ονείρων τους. «Κάθε χαμόγελο είναι μοναδικό και κάθε φυσική οδοντοστοιχία ξεχωριστή. Δόντια που βλέπουμε μέσα από μια φωτογραφία ενός αγαπημένου μας προσώπου δεν σημαίνει πως μπορούμε να τα αποκτήσουμε κι εμείς, αν δεν διαθέτουμε πρώτα απ' όλα την υγεία που απαιτείται. Καλά είναι τα αστραφτερά δόντια, αλλά τι να τα κάνεις όταν τα ούλα έχουν πρόβλημα ή κάποια δόντια μας αντιμετωπίζουν βασικά προβλήματα;» αναφέρει στην «Espresso της Κυριακής» ο οδοντίατρος Κωνσταντίνος Δέδες, που πρόσφατα κλήθηκε από την παραγωγή του «Your Face Sound Familiar» να βοηθήσει και στην εκπληκτική μεταμόρφωση του Αρη Πλασκασοβίτη σε Freddie Mercury, δημιουργώντας μια οδοντοστοιχία από ακρυλικό ίδια με αυτή του θρυλικού σταρ.

«Χάρηκα πολύ με τον Αρη που κέρδισε σε αυτή τη μεταμόρφωση, γιατί ήμουν κι εγώ ένας από αυτούς που τον βοήθησαν να μοιάζει σ' έναν πραγματικά κορυφαίο τραγουδιστή. Εμείς προσπαθήσαμε και φτιάξαμε την οδοντοστοιχία που φορούσε ως Freddie Mercury, που σύμφωνα με τα σχόλια άρεσε πάρα πολύ, αφού φαινόταν 100% φυσική. Ο Αρης είναι ένα παιδί που δουλεύει πάρα πολύ και του αξίζει πραγματικά κάθε επιτυχία σ' αυτό που έχει αποφασίσει να κάνει στη ζωή του».

Οπως αποκαλύπτει ο ειδικός, με πολλά από τα επώνυμα πρόσωπα που τον εμπιστεύονται αισθάνεται πως είναι στενά συνδεδεμένος, αφού φέρει την ευθύνη μέρους της εικόνας τους. «Φυσικά και με αφορά η καριέρα της Ελένης Χατζίδου, γιατί τη θεωρώ έναν δικό μου άνθρωπο, είναι φίλη μου και θέλω να ξέρω τα πάντα για εκείνη. Γελάμε πάρα πολύ όταν έρχεται εδώ. Με αφορά ό,τι λέγεται για το χαμόγελό της, αφού εγώ φέρω την ευθύνη. Την Ελενα Ασημακοπούλου τη γνωρίζω πολλά χρόνια και χαίρομαι όταν τη βλέπω να έρχεται τώρα πια μαζί με την κόρη της, που της μαθαίνουμε τη σωστή υγιεινή των δοντιών. Εχει πλάκα να βλέπεις όλη την οικογένεια μαζί, την μαμά Ελενα και τον μπαμπά Μπρούνο Τσιρίλο να κάθονται στην καρέκλα και τη μικρή να παρακολουθεί την κάθε κίνηση».

Σύμφωνα με τον οδοντίατρο Κωνσταντίνο Δέδε, ένα φωτεινό και υγιές χαμόγελο χαρίζει πρώτα απ' όλα αυτοπεποίθηση, ενώ λειτουργεί και ως «βιτρίνα» στη συνολική εικόνα του ατόμου.

Η ενημέρωση

«Η ευθύνη του οδοντιάτρου είναι πρώτα απ' όλα να δώσει στον καθένα που κάθεται στην οδοντιατρική του καρέκλα να καταλάβει τι σημαίνει υγεία των δοντιών, καθαριότητα, και μετά να ενημερώσει για τις μεθόδους που υπάρχουν πάνω στην αισθητική των δοντιών, που χαρίζει αυτή τη φυσική λάμψη που βλέπουμε και θαυμάζουμε σε όλα αυτά τα επώνυμα πρόσωπα» εξηγεί ο γνωστός οδοντίατρος και προσθέτει: «Ολα ξεκινάνε από την υγεία των δοντιών και γενικότερα του στόματος. Οι άνθρωποι του θεάματος, πλην ελάχιστων εξαιρέσεων, προσέχουν πάρα πολύ τα δόντια τους. Τους ενδιαφέρει να έχουν και υγεία, αλλά και ομορφιά στο στόμα τους, αφού γι' αυτούς τίποτα δεν είναι τυχαίο. Οι περισσότεροι μάλιστα γνωρίζουν τόσα πολλά που πραγματικά υπάρχουν φορές που εντυπωσιάζομαι κι εγώ με τις γνώσεις τους. Αυτό ο κόσμος απαιτείται να το καταλαβαίνει, και όχι να ζητάει από τους γιατρούς να του φτιάξουν δόντια που μπορεί να μην ταιριάζουν καθόλου στη συνολική του εικόνα. Συνήθως τα φυσικά δόντια, αν συντηρηθούν σωστά, είναι ομορφότερα από κάθε όψη που μπορεί να τοποθετηθεί. Οι όψεις εκείνες της πορσελάνης και της ρητίνης που χάριζαν εκείνο το λευκό χρώμα του πιάτου που λέγαμε μέχρι πριν από λίγα χρόνια δεν συστήνεται πλέον, αφού το αποτέλεσμά τους ήταν 100% ψεύτικο. Κάποιοι μάλιστα αυτό το θεωρούσαν και λεύκανση, κάνοντας φυσικά μεγάλο λάθος, αφού η καλύτερη λεύκανση που υπάρχει αυτή τη στιγμή δίνει φυσική απόχρωση στο δόντι, το πιο φυσικό λευκό» εξηγεί ο γιατρός, ο οποίος έχει διώξει από το ιατρείο του άτομα τα οποία του ζητούν υπερβολές.

Παθιασμένη για μια Καλλή οδοντοστοιχία!

Μανιακή με την υγεία του στόματός της και των δοντιών της είναι -λίγο περισσότερο από τους άλλους- η Στέλλα Καλλή. «Την απασχολεί πολύ και θέλει όλα να λειτουργούν τέλεια. Θα με πάρει τηλέφωνο, θα με ρωτήσει για κάτι που είδε ή κάτι που την ενοχλεί, και αυτό με χαροποιεί γιατί δείχνει να με εμπιστεύεται πολύ στη δουλειά μου. Με τους περισσότερους VIP πελάτες μου έχουμε αποκτήσει τόσο καλή σχέση που βλεπόμαστε και εκτός ιατρείου, αφού κάνουμε πολλή παρέα. Αυτό φυσικά δεν το κάνεις με όλους, γιατί δεν γίνεται, απλώς με όποιους θεωρείς πως έχεις ίδιους κώδικες επικοινωνίας και μπορείς να ταιριάξεις είναι ωραίο. Εχει πλάκα που όταν θέλουν να με συστήσουν λένε ο "οδοντίατρός μου" και οι άλλοι παραξενεύονται και σε πρώτη φάση δεν το πιστεύουν, αφού αν κοιτάξουμε λίγο πίσω, ο οδοντίατρος ήταν ο μοναδικός γιατρός που δεν θα θέλαμε να δούμε πέρα από το ιατρεία του. Αν μας είχε πονέσει κιόλας... ούτε εκεί» καταλήγει ο οδοντίατρος Κωνσταντίνος Δέδες.

Απαιτήσεις των πελατών με... στιλ Χρουσαλά

ΣΤΟ οδοντιατρείο όμως του Κωνσταντίνου Δέδε δεν καταφθάνουν μόνο εκπρόσωποι της showbiz αλλά και απλός κόσμος, με ορισμένους όμως εκ των πελατών να έχουν κάποιες ιδιαίτερες και ακραίες απαιτήσεις. «Εχει τύχει να μην αναλάβω αρκετά περιστατικά ατόμων που έρχονται με μια φωτογραφία του αγαπημένου τους σταρ στα χέρια και μου ζητούν να τους κάνω τα δόντια του» λέει ο Κωνσταντίνος Δέδες, που μαζί με την οδοντίατρο Ξανθίππη Τσαχαλίδου φωτογραφήθηκαν μέσα στους χώρους του ιατρείου τους. «Στις γυναίκες έχω διαπιστώσει πως είναι πολύ της μόδας τα δόντια της Μαριέττας Χρουσαλά, που διαθέτει μια υπέροχη φυσική οδοντοστοιχία, η οποία ταιριάζει απόλυτα στα χαρακτηριστικά του προσώπου της. Εχει έρθει λοιπόν κοπέλα με τη φωτογραφία της στα χέρια και μου ζήτησε να της φτιάξω τα ίδια δόντια. Αν το έκανα, το αποτέλεσμα εκτός από ψεύτικο θα προκαλούσε και γέλια, αφού η κοπέλα αυτή είχε ένα μικρό πρόσωπο, στο οποίο αν τοποθετούσα δόντια αυτού του μεγέθους, δεν θα της πήγαιναν καθόλου. Της το εξήγησα και απλώς την ευχαρίστησα ευγενικά, αφού δεν ήθελε να με καταλάβει. Τα δόντια του κάθε ασθενούς που φέρουν τη δική μου "υπογραφή" θέλω να είναι όμορφα και να προκαλούν αυτό που λέμε το "αυτόματο χαμόγελο", αυτό που ο άλλος γελάει και δεν βάζει μπροστά τα χέρια του προκειμένου να κρύψει την κάθε ατέλεια»

Θάνος Μακρογαμβράκης

Keywords
Τυχαία Θέματα