Κυριακή 15/6/14

ΑΣΤΡΑRestart στο κεφάλαιο σχέσεις για τους ΔιδύμουςΚυριακή 15/6/14Κυριακή, Ιούνιος 15, 2014 - 08:00

ΚΡΙΟΣ
Το ότι έχετε με κάποιους σχέσεις αίματος δεν σημαίνει πως αυτοί πρέπει να αποφασίζουν και να κρίνουν τι είναι το καλύτερο για εσάς, γιατί ακόμα και αν θα κάνετε λάθη, θα είναι αποκλειστικά δική σας επιλογή. Κανείς δεν ξέρει καλύτερα από εσάς τι πραγματικά θέλετε, ακόμα και αν το κάνετε εντελώς σαφές με τα λόγια, καθώς πολλές φορές, όσο και αν προσπαθείτε να ακολουθήσετε τη φωνή της λογικής, οι νόμοι της καρδιάς

είναι πιο ισχυροί. Μάθετε να είστε πιο δεκτικοί στις ερωτικές προκλήσεις και με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση ίσως θελήσετε να ανοίξετε τις κρυφές πτυχές των συναισθημάτων σας, που σχεδόν πάντα κρατάτε κλειστές για να αποφύγετε ενδεχόμενες άσχημες συνέπειες.

ΤΑΥΡΟΣ
Ευτυχώς, αυτή τη φορά φαίνεται πως δεν θέλετε να είστε τόσο απόλυτοι στις απόψεις σας, αλλά επιθυμείτε να απελευθερώσετε τα συναισθήματά σας και να μην ξεκινάτε με την απόρριψη στο μυαλό σας. Σαφώς τα κίνητρα που θα έχετε για να ακολουθήσετε έναν άλλον δρόμο από αυτόν που έχετε συνηθίσει μέχρι τώρα θα είναι ποιοτικά και ενδιαφέροντα. Με όπλο σας την αίσθηση ελευθερίας, για να αποκαλυφθείτε περισσότερο συναισθηματικά, θα συναντήσετε άτομα που θα σας δείξουν μια άλλη οπτική γωνία σε σχέση με τον τρόπο που αντιλαμβάνεστε τον έρωτα. Οι δεσμευμένοι του ζωδίου θα αρχίσετε να επικοινωνείτε σε καλύτερο επίπεδο με τον σύντροφό σας και θα μπορεί να διακρίνει με ευκολία σε σας πως πλέον έχετε μεγαλύτερη άνεση για να συζητήσετε κάποια θέματα μεταξύ σας, τα οποία μέχρι τώρα απέφευγε συστηματικά, εξαιτίας της δικής σας άκαμπτης στάσης.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αν κρίνετε ότι στη σχέση που έχετε μπορείτε να επενδύσετε περισσότερο συναισθηματικά πάνω της, θα βρείτε τη διάθεση να την ανανεώσετε, επινοώντας διάφορους τρόπους για να το πετύχετε. Ο,τι έπρεπε να φύγει από δίπλα σας έφυγε ή το διώξατε εσείς και πολύ καλά κάνατε, γιατί όποια σχέση σας έχει μέλλον, ακόμα και αν έχει υποστεί ζημιά, μπορεί να αναγεννηθεί. Μπορείτε να ελπίζετε σε μια ευνοϊκή τροπή των πραγμάτων και να βάλετε το καινούργιο σας χαμόγελο. Το μόνο που χρειάζεται είναι να διαθέτετε υπομονή και να έχετε κατασταλάξει στο τι θεωρείτε ιδανικό μοντέλο σχέσης. Τα υπόλοιπα θα έρθουν μόνα τους και θα προσελκύσετε κοντά σας άτομα που θα σας τραβήξουν το ενδιαφέρον.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Περάστε στη δράση αφήνοντας πίσω σας σχέσεις που έχουν φθαρεί ή σας καταπιέζουν ψυχικά. Μη θεωρήσετε ότι κάτι είναι δεδομένο στις καινούργιες γνωριμίες που θα κάνετε, γιατί ίσως η ελλιπής επικοινωνία με κάποιους να οδηγήσει σε λάθος εκτίμηση των καταστάσεων. Οι προσωπικές σας σχέσεις θα απαιτήσουν περισσότερη τρυφερότητα και να είστε πιο εξωστρεφείς αν θέλετε να πραγματοποιηθούν οι προσδοκίες σας και να ανανεωθούν. Στις επαγγελματικές σας σχέσεις αφήστε την ωριμότητα να σας βοηθήσει να βγάλετε τα καλά στοιχεία του εαυτού σας. Οι αλλαγές που θα περιέχει η μέρα, θα σας οδηγήσουν σε σκέψεις γύρω από την υγεία σας και πιθανόν να σας φέρουν κάποιες ανησυχίες. Δεν είναι κακή ιδέα να κάνετε κάποιες εξετάσεις προκειμένου να καθησυχάσετε τον εαυτό σας και θα ανακαλύψετε ότι περισσότερο πρόκειται για φοβίες.

ΛΕΩΝ
Το καλύτερο που έχετε να κάνετε προκειμένου να ηρεμήσετε είναι να μην αφήσετε καμιά ευκαιρία για χαλάρωση και ξεκούραση να σας ξεφύγει και να πάει χαμένη. Η αυτοπεποίθησή σας σε συνδυασμό με τις ευνοϊκές συγκυρίες, θα συμβάλουν για να ολοκληρώσετε με επιτυχία αυτά που έχετε κατά νου. Τακτοποιήστε όποια εργασιακή εκκρεμότητα έχετε και τολμήστε μετακινήσεις που απαιτούνται, μια που ξέρετε ότι θα σας βοηθήσουν στο προσεχές μέλλον. Αρκετές συναλλαγές που θα πραγματοποιήσετε, θα προκύπτουν προς όφελός σας και βλέποντας ότι ο οικονομικός σας τομέας έχει άνοδο, θα στρέψετε το ενδιαφέρον σας στο να αποκτήσετε όσα περισσότερα μπορείτε υλικά αγαθά. Περιορίστε τα συναισθήματα και ενεργήστε με τη λογική. Προσέξτε ενθουσιασμούς και απογοητεύσεις οι οποίες μπορούν να σας οδηγήσουν σε λάθος κινήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Τα βήματά σας θα πρέπει να είναι μικρά και σταθερά, ώστε να μπορείτε να προβλέπεται τον αντίκτυπο της κάθε ενέργειας. Για αρχή αρκεστείτε σε μια νέα και έξυπνη αναδιοργάνωση των δεδομένων του εργασιακού σας χώρου. Η συνέπεια θα σας βοηθήσει να βγείτε άψογοι και να ποντάρετε σε ένα πιο σίγουρο οικονομικό μέλλον. Εχετε παραμελήσει αρκετά τη ρομαντική πλευρά του χαρακτήρα σας και είναι καιρός να την προσέξετε. Σταματήστε να ζητάτε σε μόνιμη βάση αποδείξεις αγάπης ή να σκορπίζετε χωρίς σκέψη όρκους αιώνιας πίστης. Οσο και αν σας σπρώχνει το πάθος που έχετε μέσα σας, δεν είναι σίγουρο πως οι άλλοι θα το αντιλαμβάνονται έτσι και δεν θα έχουν απαιτήσεις από εσάς.

ΖΥΓΟΣ
Αν εσείς οι αδέσμευτοι θέλατε οπωσδήποτε να ζήσετε μια ριψοκίνδυνη σχέση, καλώς, αλλά μην κυνηγάτε τις δυσκολίες με κάθε τρόπο. Εκμεταλλευτείτε την ικανότητα που έχετε να απομυθοποιείτε τις καταστάσεις για να απολαύσετε τις στιγμές. Οι προτάσεις που θα σας γίνουν θα είναι πολύ περισσότερες απ' ό,τι συνήθως οπότε δεν υπάρχει κανένας λόγος να κάνετε πισωγυρίσματα για να μην είστε μόνοι. Αφήστε το μυαλό σας καθαρό από επηρεασμούς τρίτων και οι παρούσες καταστάσεις θα σας υποδείξουν ότι ο κύκλος του παρελθόντος έκλεισε οριστικά. Καλό θα ήταν να προσπαθήσετε να επικεντρωθείτε στο κατάλληλο πρόσωπο και να μην είστε ατομιστές μια που έτσι κι αλλιώς θα βρίσκεστε σε πλεονεκτική θέση. Οσοι έχετε ήδη ταίρι στη ζωή σας θα πρέπει να προσέξετε τις κρίσεις ζήλιας που σας πιάνουν κατά διαστήματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Μην προσπαθήσετε να τραβήξετε πιο κοντά τον σύντροφό σας με θεατρικές κινήσεις. Αντιμετωπίστε την πραγματικότητα όσο πεζή και αν σας φαίνεται, γιατί θα σας βοηθήσει να ανανεώσετε τη σχέση σας αλλά και να αποφύγετε «υφάλους». Μπορεί να έχετε διλήμματα για το σωστό και το λάθος αλλά δεν πρέπει να ανησυχείτε αφού στο τέλος θα κατασταλάξετε σε αυτά που θέλετε. Η μοίρα θα επέμβει εκεί που χρειάζεται και θα σας υποδείξει το σωστό. Ξεπεράστε το ατσαλάκωτο πρόσωπο που προσπαθείτε να δείξετε ώστε να επικοινωνήσετε καλύτερα με τον σύντροφό σας. Η αλληλοκατανόηση που θα δείξετε μεταξύ σας θα ανανεώσει την αίσθηση της ασφάλειας και του ερωτισμού, δύο στοιχεία που είναι απαραίτητα στη σχέση σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Οι ανακατατάξεις στις σχέσεις σας, τα διλήμματα που θα σας δημιουργηθούν και η νοσταλγική τάση που θα έχετε στη λειτουργία τους, θα ανασύρουν στην επιφάνεια μνήμες του παρελθόντος δίνοντας περισσότερη βαρύτητα στις παρούσες σχέσεις σας. Εσείς θα κρίνετε, θα διαλέξετε και θα αποφασίσετε ποιους θα δείτε και πώς θα τους συμπεριφερθείτε. Ακόμα και αν κάνουν την εμφάνισή τους άνθρωποι που είχατε ζήσει μαζί τους και νιώθετε οικεία, η άποψη που θα έχετε σχηματίσει για τις σχέσεις σας δεν θα απειληθεί. Προσπαθήστε να επικοινωνήσετε με σωστό τρόπο με τα οικογενειακά σας πρόσωπα και ζητήστε τους να σας στηρίξουν στις δύσκολες περιόδους που περνάτε κατά καιρούς. Ο σωστός τρόπος έκφρασης θα σας δώσει μια μοναδική ευκαιρία για να ανανεώσετε τις σχέσεις σας και να τις κάνετε πιο ουσιαστικές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Βγάλτε από δίπλα σας άτομα που σας δίνουν κάτι αλλά σας απορροφούν ενέργεια και σας απομυζούν υλικά. Ορίστε εσείς τους κανόνες και τις προϋποθέσεις για την προσωπική σας σχέση, για να μην παιχτούν μέσα στο μυαλό σας και στην καρδιά σας σενάρια. Ακούστε μόνο την εσωτερική σας φωνή και όχι συμβουλές τρίτων για προσωπικά ζητήματα. Επιμεληθείτε την εμφάνισή σας, καθώς ο καθρέφτης φαίνεται να είναι κάπως σκληρός μαζί σας. Εχετε τη δυνατότητα να εντυπωσιάσετε τους γύρω σας, ενώ θα αποκτήσετε ένα ακόμα ατού για την ψυχολογία σας αλλά και για τις επαφές που θα κάνετε. Δείτε την ομορφιά που εκπέμπετε σαν το δυνατό σας σημείο και θα πετύχετε πολλά. Μην αφήσετε τις δύσκολες στιγμές να σας προκαλέσουν στρες ή κατάθλιψη και να επηρεάσουν το νευρικό σας σύστημα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Δεν είναι κακό να κάνετε αγορές για κάτι που θέλετε καιρό και δεν σας δινόταν η δυνατότητα, όμως αποφύγετε να πιστέψετε πως με τα χρήματα μπορείτε να αγοράσετε ανθρώπους και συναισθήματα. Αργές και σταθερές αλλαγές που επιθυμούσατε καιρό θα βάλουν την καθημερινότητά σας σε καινούργιους ρυθμούς. Προωθήστε τα σχέδιά σας και πραγματοποιήστε ταξίδια, αποφεύγοντας το ρίσκο, για να έχετε αίσια αποτελέσματα. Διακινήστε τις ιδέες σας χωρίς να υπερβάλλετε, αφού νιώθετε έντονα την ανάγκη της υλικής σας εξασφάλισης. Δουλέψτε με διπλωματία για να μπορέσετε να απαιτήσετε να γίνουν πραγματικότητα τα όνειρά σας. Το θάρρος θα σας δώσει τη δυνατότητα να εκφραστείτε, αλλά μην το παρακάνετε για να αποφύγετε συμπεριφορές που θα δημιουργήσουν έριδες και αντιπαλότητες.

ΙΧΘΥΣ
Πρέπει να θυμάστε πως η ευνοϊκή έκβαση των υποθέσεών σας θα εξαρτηθεί από τη σωστή δόση δυναμισμού και αισιοδοξίας που θα διοχετεύσετε τόσο στην εργασία σας όσο και στην καθημερινότητά σας. Ανοίξτε την πόρτα της καρδιάς σας και θα γνωρίσετε τον κεραυνοβόλο έρωτα που θα σας συνεπάρει ώστε να τα ξεχάσετε όλα. Το φλογερό ταμπεραμέντο σας θα αποβεί ιδιαίτερα χρήσιμο στο να κάνετε καινούργιες γνωριμίες που θα σας τονώσουν ψυχικά και θα σας χαρίσει αρκετές ερωτικές περιπέτειες και μικρά φλερτ. Θα υπάρχει αφθονία σε προσκλήσεις από φίλους, πάρτι και εξόδους για διασκέδαση. Οσοι είστε ελεύθεροι και θέλετε να κάνετε σχέση ή να κάνετε αλλαγές στη συναισθηματική σας ζωή, μην περιμένετε τον πρίγκιπα του παραμυθιού να σας χτυπήσει την πόρτα.

Keywords
κυριακη, σημαίνει, δραση, εκκρεμότητα, νέα, βγείτε, καιρος, αποδειξεις, διλήμματα, φλερτ, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , αποτελεσματα, βγείτε, γωνια, εργασια, θαρρος, καταθλιψη, ομορφια, ονειρα, υγεια, φλερτ, ψυχολογια, αυτοπεποιθηση, αφθονια, βρειτε, δεδομενο, δυνατοτητα, δειτε, δικη, διλήμματα, δωσει, ευκαιρια, υπαρχει, εκβαση, εκκρεμότητα, εκτιμηση, ενεργεια, ενδιαφεροντα, εμφάνιση, εξετασεις, επικοινωνια, επρεπε, επιτυχια, εφυγε, ζημια, ζωη, ζησετε, ιδεα, ιδεες, υπομονη, κεφαλαιο, κυκλος, λαθη, λαθος, λειτουργια, λογια, μοιρα, μπορειτε, μυαλο, μονα, νομοι, ξεκουραση, ξερετε, παντα, οπωσδηποτε, ωριμοτητα, οφελος, παθος, πορτα, ρισκο, σιγουρο, σκεψεις, σχεδια, ταξιδια, ταση, τι ειναι, τις δυσκολες στιγμες, τολμηστε, φοβιες, φωνη, φορα, χαμογελο, αγορες, βηματα, ιδανικο, ιδιαιτερα, ιουνιος, καρδια, σημαίνει, σωστο, σωστος, θεματα, υλικα
Τυχαία Θέματα