Χώρισαν και δεν λένε ούτε καλημέρα!

SHOWBIZΧώρισαν και δεν λένε ούτε καλημέρα!Σάββατο, Ιούνιος 14, 2014 - 13:00

Αυτός ο έρωτας... κοιμήθηκε νωρίς! Το διαχρονικό τραγούδι των Πυξ Λαξ θα μπορούσε κάλλιστα να αποτελέσει το... soundtrack της σχέσης της Εριέττας Κούρκουλου με τον Νίκο Παντίδο. Η όμορφη κόρη της Μαριάννας Λάτση και ο γοητευτικός ποδοσφαιριστής του Πανιωνίου, που έχει γεμίσει το σώμα του με τατουάζ θρησκευτικού περιεχομένου, γνωρίστηκαν μέσω κοινών γνωστών και ο ενθουσιασμός τους ήταν μεγάλος από την πρώτη στιγμή.

Ακριβώς λοιπόν

επειδή επρόκειτο για ενθουσιασμό και όχι για έρωτα, το αίσθημα «ξεφούσκωσε» με συνοπτικές διαδικασίες! Σύμφωνα με πληροφορίες από έγκυρη πηγή, οι δύο νέοι, τους οποίους «τσάκωσαν» οι παπαράτσι σε τρυφερές περιπτύξεις πριν από καμιά δεκαριά μέρες σε παραλία των νοτίων προαστίων, πλέον δεν ανταλλάσσουν ούτε την τυπική «καλημέρα».

Πολλά ζευγάρια μάτια τούς είδαν προχθές Πέμπτη στην πλαζ του Αστέρα, όπου έτυχε να βρεθούν αμφότεροι με διαφορετικές παρέες. Ο ποδοσφαιριστής ήταν με έναν φίλο του και η Εριέττα με μια φίλη της, με την οποία εθεάθη να τρώει αργότερα σε εστιατόριο εκεί κοντά.

Είναι γεγονός ότι ένα από τα στοιχεία που έφεραν κοντά την Κούρκουλου και τον Παντίδο ήταν το πάθος τους για τα τατουάζ. Εκείνη έχει στολίσει το σώμα της με τα ονόματα και τα πρόσωπα των δικών της ανθρώπων κι εκείνος είναι γεμάτος με tattoos, πολλά από τα οποία συμβολίζουν την πίστη του. Η εικόνα της Παναγίας ξεπροβάλλει επιβλητική μέσα από τα σύννεφα και τους αγγέλους που κοσμούν το δεξί μπράτσο του καλογυμνασμένου αμυντικού του Πανιωνίου, ενώ ένας τεράστιος σταυρός καλύπτει σχεδόν τη μισή πλάτη του.

Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Οπως λένε άνθρωποι που τον γνωρίζουν καλά, ο Νίκος είναι βαθιά θρησκευόμενο άτομο, γεγονός που αν μη τι άλλο αποδεικνύουν και οι επιλογές του στα τατουάζ. Συνηθίζει μάλιστα να πηγαίνει στην εκκλησία, ενώ προσεύχεται σχεδόν καθημερινά και πάντοτε πριν από τους αγώνες με την ομάδα του.

Ηλίας Μαραβέγιας

Keywords
Τυχαία Θέματα