Κρεμάστηκε επειδή δεν τον ήθελαν η σύζυγος και η κόρη του!

ΡΕΠΟΡΤΑΖΚρεμάστηκε επειδή δεν τον ήθελαν η σύζυγος και η κόρη του!Τρίτη, Αύγουστος 22, 2017 - 17:23

Τη γη κάτω από τα πόδια του έχασε ένας οικογενειάρχης όταν η σύζυγος και η κόρη του τού ανακοίνωσαν ότι θα τον εγκατέλειπαν! Μην μπορώντας να διαχειριστεί τη νέα σκληρή πραγματικότητα, ο 46χρονος Αλβανός πήρε την απόφαση να βάλει τέλος στη ζωή του.

Οταν, πριν από λίγο καιρό, τον χώρισε η γυναίκα του, ο άτυχος άντρας (που ουσιαστικά ανδρώθηκε στην Ελλάδα,

αφού ζούσε στο Καστρί της Βιάννου στο Ηράκλειο, όπου τα τελευταία 25 χρόνια απασχολούνταν σε αγροτικές εργασίες και χωματουργικά μηχανήματα) της είχε προαναγγείλει ότι θα έβαζε τέλος στη ζωή του, λέγοντάς της: «Οπου βρεις το μηχανάκι μου θα έχω κρεμαστεί».

Η ψυχολογία του είχε καταρρακωθεί, αλλά τα πράγματα έγιναν ακόμη χειρότερα προχθές, όταν η κόρη του ζήτησε να τον δει. Ο 46χρονος πήγε στην περιοχή Τσούτσουρος, όπου είχε κλειστεί το ραντεβού, και έμεινε με το στόμα ανοιχτό όταν η κοπέλα τού ανήγγειλε πως ούτε εκείνη ούτε η μητέρα της ήθελαν να τον ξαναδούν και του ζήτησε να τις ξεχάσει! Οταν η νεαρή γυναίκα έφυγε, ο 46χρονος ειδοποίησε έναν φίλο του ότι θα βάλει τέλος στη ζωή του.

Πήρε το δίκυκλό του και πήγε στην περιοχή του ποταμού Αναποδάρη, στη Βιάννο. Εκεί έφτιαξε μία θηλιά, έδεσε την άλλη άκρη σε ένα δέντρο και απαγχονίστηκε.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα