Κρεμάλα για τον Μπουράκ

SHOWBIZΜπουράκ Χακί • KismetΚρεμάλα για τον ΜπουράκΤρίτη, Φεβρουάριος 21, 2017 - 15:00

Ενας Τούρκος στην... αγχόνη. Ο σταρ του «Kismet» Μπουράκ Χακί, ο οποίος θα πρωταγωνιστήσει σε θεατρική παράσταση στην Αθήνα μαζί με Ελληνες ηθοποιούς, φωτογραφήθηκε έτοιμος να κρεμαστεί από μια θηλιά!

ΑΠO

ΤΟΝ
ΑΛΚΙΝΟΟ ΜΠΟΥΝΙΑ

Το ίδιο concept ακολούθησαν και οι συμπρωταγωνιστές του Κατερίνα Τσάβαλου, Γιώργος Κοψιδάς, Κώστας Φραγκολιάς, Ευγενία Παναγοπούλου, Νίκος Κερασιώτης και Δημήτρης Γιώτης για τις ανάγκες της παράστασης «Ο κύκλος», η οποία θα ανέβει στις 9 Μαρτίου στο θέατρο Σταθμός, σε σκηνοθεσία του Γιάννη Αϊβάζη.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, πρόκειται για μαύρη κωμωδία (εξ ου και η αγχόνη), σε κείμενο του Δημήτρη Παναγόπουλου. Κεντρικός ήρωας είναι ένας Ελληνας γύρω στα 45, μικροαστός, ο οποίος ξαφνικά χάνει τα πάντα και αποφασίζει να βάλει τέλος στη ζωή του. Ο Μπουράκ Χακί υποδύεται έναν Τούρκο, που μπαίνει απρόσμενα στη ζωή του απογοητευμένου Ελληνα και θα του την αλλάξει λέγοντάς του αλήθειες, ενώ ξεκαρδιστικές θα είναι οι συναντήσεις πάνω στη σκηνή με τους υπόλοιπους χαρακτήρες της παράστασης.

Στο θεατρικό θα δούμε και άλλα γνωστά πρόσωπα σε guest ρόλους, όπως η Τέτα Καμπουρέλη, η Λίλα Μπακλέση, ο Νικόλας Μακρής, η Χρύσα Παππά, που θα εμφανίζονται μέσω videowall.

Ο αγαπημένος Τούρκος ηθοποιός θα παίξει τον ρόλο του μιλώντας τόσο τουρκικά όσο και ελληνικά. Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει στο σημερινό φύλλο της «Espresso» ο παραγωγός της παράστασης Βασίλης Γκουρούσης, ο Μπουράκ Χακί μιλά αρκετά καλά τη γλώσσα μας, αφού κάνει εντατικά μαθήματα ελληνικών. Βέβαια είχε παρακολουθήσει και πιο παλιά «ιδιαίτερα», αφού πριν από μερικά χρόνια είχε δεσμό με Ελληνίδα που ζει στη Θεσσαλονίκη. Οσο για το πώς τα περνά στην Αθήνα; Μένει σε ξενοδοχείο στην πλατεία Καραϊσκάκη και πηγαίνει στο γυμναστήριο μαζί με τον Γιάννη Αϊβάζη.

Παράλληλα κάνει ανέμελες βόλτες στο κέντρο, είτε μόνος του είτε συνοδευόμενος από τον μεταφραστή του, ενώ για φαγητό προτιμά κυρίως τα μέρη που σερβίρουν φρέσκο ψάρι και άλλα θαλασσινά.

Keywords
Τυχαία Θέματα