Κοζάνη: Στο κυνοκομείο θα παραμείνουν τα δυο ροτβάιλερ

16:34 8/6/2016 - Πηγή: Espresso
ΡΕΠΟΡΤΑΖΚοζάνη: Στο κυνοκομείο θα παραμείνουν τα δυο ροτβάιλερ Τετάρτη, Ιούνιος 8, 2016 - 16:33

Στο Δημοτικό Κυνοκομείο Κοζάνης θα παραμείνουν επ' αόριστον, ώσπου να αποφασιστεί η τύχη τους, τα δύο σκυλιά που κατασπάραξαν ανήμερα το Πάσχα ένα πεντάχρονο αγοράκι, όταν το δάγκωσαν στο πρόσωπο κόβοντάς του το νήμα της ζωής.

Οπως αποφασίστηκε, τα συγκεκριμένα σκυλιά εξαιρέθηκαν από την υιοθεσία στην οποία θα δοθούν τα υπόλοιπα έξι από τα συνολικά οκτώ

ροτβάιλερ που είχε στο σπίτι του ο 72χρονος πρώην στρατιωτικός. Με εισαγγελική εντολή που εκδόθηκε μετά το τραγικό περιστατικό, όλα τα σκυλιά κατέληξαν στο καταφύγιο του Δήμου Κοζάνης.

Εκεί άρχισαν να καταφθάνουν αρκετά αιτήματα από ενδιαφερομένους, οι οποίοι εκδήλωσαν την επιθυμία να υιοθετήσουν τα ζώα και να τα πάρουν στα σπίτια τους. Μία νέα εντολή της Εισαγγελίας, όμως, δεσμεύει τον δήμο να μην προχωρήσει στην υιοθεσία, ειδικά των δύο ζώων που ευθύνονται για τον θάνατο του παιδιού. Η απόφαση της Εισαγγελίας ήρθε ως απάντηση στο ερώτημα του δήμου τι να κάνει με τα συγκεκριμένα σκυλιά.

Υπενθυμίζεται ότι ο πεντάχρονος Στάθης και η μητέρα του είχαν βρεθεί στο κτήμα του 72χρονου ιδιοκτήτη των οκτώ ροτβάιλερ για το Πάσχα. Το αγόρι δέχτηκε την επίθεση των σκυλιών, από τα οποία τα δύο το τραυμάτισαν σοβαρά στο πρόσωπο, και μεταφέρθηκε σε κακή κατάσταση στο Νοσοκομείο Κοζάνης, όπου άφησε την τελευταία του πνοή μία ώρα αργότερα.

Keywords
Τυχαία Θέματα