Κούνις – Κούτσερ, επιτέλους γονείς!

ΚΟΣΜΟΣΚούνις – Κούτσερ, επιτέλους γονείς!Παρασκευή, Οκτώβριος 3, 2014 - 16:07

It's a girl... για τη Μίλα Κούνις και τον Άστον Κούτσερ, που έγιναν γονείς! Αργά το βράδυ της Τρίτης, η δημοφιλής ηθοποιός μεταφέρθηκε με ωδύνες τοκετού στη μαιευτική κλινική του Ιατρικού Κέντρου Σένταρς-Σινάι του Λος Άντζελες, έχοντας στο πλευρό της τον γεμάτο άγχος πατέρα του παιδιού της. Ο Κούτσερ, ο οποίος προ ημερών είχε σχολιάσει στον λογαριασμό του στο Twitter ότι «η νευρικότητα είναι η αδερφή-θύμα

του ενθουσιασμού», δεν μπορούσε να κρύψει την αγωνία του για τον ερχομό του πρώτου του παιδιού.


Αν και δεν έγινε γνωστός ο τρόπος με τον οποίο γέννησε η ηθοποιός, καθώς φημολογούταν ότι ήθελε να σεβαστεί τις παραδόσεις της Καμπάλα που τιμά ο αρραβωνιαστικός της και να γεννήσει σε πισίνα με νερό ευλογημένο από τους ιερείς της θρησκευτικής σέκτας, απλά γνωστοποιήθηκε ότι όλα εξελίχτηκαν καλά και έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι το οποίο έφτασε πιασμένο χέρι-χέρι στο νοσοκομείο, χωρίς να συνοδεύεται από συγγενείς ή φίλους, έχει ετοιμάσει από καιρό το δωμάτιο του μωρού, ενώ έχει επιλέξει και το όνομά του. Το τελευταίο διάστημα πριν την άφιξη του πελαργού, το ζευγάρι περνούσε πολύ ποιοτικό χρόνο μαζί. «Ο Άστον δεν άφηνε την Μίλα από τα μάτια του. Περνούσαν κάθε στιγμή μαζί. Ανυπομονούσε πολύ να έρθει το μωρό», αποκάλυψε άτομο από το στενό περιβάλλουν του ζευγαριού.

Ενθουσιασμός

Αντιθέτως η Κούνις, αν και ενθουσιασμένη, εμφανιζόταν πιο ήρεμη εν όψει της μεγάλης μέρας. Πολλοί ήταν αυτοί που απέδωσαν την εσωτερική γαλήνη της στα μαθήματα γιόγκα που παρακολουθούσε καθ' όλη τη διάρκεια των εννέα μηνών, αφού η ανατολίτικη πρακτική έχει αποδειχτεί ότι ανακουφίζει το στρες και τον πόνο.
Άνθρωποι που τη γνωρίζουν καλά, αποκάλυψαν ότι η μεγαλύτερη ανησυχία της δεν ήταν ο τοκετός, αλλά η μετέπειτα ανατροφή του παιδιού. Η ίδια η ηθοποιός είχε δηλώσει χαρακτηριστικά: «Δεν θέλω το παιδί μου να γίνει ένα κακομαθημένο, όπως αισθάνομαι ότι είναι πολλά παιδιά σήμερα. Θέλω να έχει καλούς τρόπους, να είναι ευγενικό και ειλικρινές, και όσοι το γνωρίζουν, να λένε ότι «Να ένα καλό παιδί!»

Αφροδίτη Ραυτοπούλου

Keywords
Τυχαία Θέματα