Κίνδυνος από τον «τυφώνα» Τασία

TV GOSSIPΚίνδυνος από τον «τυφώνα» ΤασίαΠέμπτη, Φεβρουάριος 18, 2016 - 17:04

Η Τζένη Μπότση σε ρόλο μιας δυναμικής λαϊκής τραγουδίστριας στη σειρά «Το σόι σου»

Τι κρατάει, σύμφωνα με την Τζένη Μπότση, όρθια τη σημερινή κοινωνία; «Η ελληνική οικογένεια και συγκεκριμένα η σύνταξη της γιαγιάς και η αγκαλιά της μαμάς» λέει στην «Espresso» η ηθοποιός με την πληθωρική προσωπικότητα, η οποία σήμερα κάνει... έφοδο στη σειρά «Το σόι σου» στις 21.00, στον Alpha.

«Αν και είμαι μοναχοπαίδι, με το που μπήκα στα γυρίσματα ανασύρθηκαν από τη μνήμη μου κυριακάτικα τραπέζια με τις θείες και τους θείους μου» συμπληρώνει.

Τι θα δούμε

Στο επεισόδιο με τίτλο «Μια ζωή την έχουμε» η Τζένη θα υποδυθεί τη λαϊκή τραγουδίστρια Τασία, κολλητή φίλη της Χαρούλας (Ρένια Λουιζίδου) από τη Θεσσαλονίκη, η οποία έρχεται στην Αθήνα για να δουλέψει ως πρώτο όνομα σε μεγαλύτερη νυχτερινή πίστα. Η οικογένεια Χαμπέα κινδυνεύει να διαλυθεί από τον «τυφώνα» Τασία που έχει τη φιλοσοφία του... τζίτζικα και όχι του μέρμηγκα. «Η Χαρά θαυμάζει τη ζωή της φίλης της και, από την άλλη, η Τασία θα ήθελε κατά βάθος να είχε μια μεγάλη οικογένεια όπως εκείνη. Πάντα οι άνθρωποι θα επιθυμούν τις ζωές των άλλων. Αλλά για τις Ελληνίδες η οικογένεια είναι σημαντικός σταθμός.

Δυστυχώς η Πολιτεία και οι "θεσμοί" έχουν φτάσει στο σημείο να θέλουν να διαλύσουν αυτόν τον θεμέλιο λίθο. Αλλιώς πώς να εξηγήσει κανείς το γεγονός ότι βάζουν φόρους στους πολυτέκνους; Σήμερα είναι πολυτέλεια να έχεις παιδιά» αναφέρει η ηθοποιός και συμπληρώνει: «Τα πάντα στην Ελλάδα βρίσκονται υπό κατάρρευση. Ο κλάδος των ηθοποιών έχει καταστραφεί. Είχα να παίξω στη μικρή οθόνη από πέρυσι που ήμουν στους "Συμμαθητές" και μου είχε λείψει πολύ. Αλλά αφού δεν υπάρχουν παραγωγές... Σε λίγο δεν θα υπάρχουν και κανάλια. Μου φαντάζει τρομακτικό. Για τους δημοσιογράφους, για τους τεχνικούς. Η ανεργία θα εκτιναχθεί στα ύψη».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κίνδυνος, Τασία,kindynos, tasia