Μέσω fb η Κέλλυ Καλτσή ζητεί χρηματοδότες για το video clip

SHOWBIZΜέσω fb η Κέλλυ Καλτσή ζητεί χρηματοδότες για το video clipΠέμπτη, Φεβρουάριος 18, 2016 - 16:04

Διαδικτυακό έρανο ξεκίνησε η Κέλλυ Καλτσή αναζητώντας χρηματοδότες που θα τη βοηθήσουν οικονομικά για να γυρίσει το βιντεοκλίπ του νέου single της με τίτλο ««I love you».

Η ταλαντούχα τραγουδίστρια,

την οποία γνωρίσαμε το 2009 μέσα από το τάλεντ σόου «X-Factor», επείγεται να μαζέψει 3.000 ευρώ μέσα σε δύο μήνες, δίνοντας ως αντάλλαγμα στους πιθανούς επενδυτές της δελεαστικά «δωράκια»: Από δωρεάν ζωντανές εμφανίσεις με το γκρουπ της και αποκλειστικές φωτογραφίες της με αφιερώσεις μέχρι στίχους από ακυκλοφόρητα τραγούδια της. Το ποσό που έχει μαζευτεί μέχρι στιγμής είναι μόλις 35 ευρώ, αλλά έχει μπροστά της ακόμη αρκετές εβδομάδες για να το «παλέψει».

«Με τη δική σας, έστω και ελάχιστη, συνδρομή θα μπορέσουμε να πραγματοποιήσουμε αυτό που έχουμε φανταστεί και ονειρευτεί για το νέο μας "παιδάκι". Εχω 60 ημέρες για να υλοποιήσω τον στόχο μου και αυτό θα γίνει αποκλειστικά και μόνο με τη βοήθειά σας! Με αυτόν τον τρόπο με πηγαίνετε ένα βήμα πιο κοντά στον στόχο μου!» έγραψε στο συγκινητικό pοst που ανέβασε στο facebook η καλλιτέχνιδα.

Μπορεί στο σόου η Κέλλυ να μην είχε στεφθεί νικήτρια, ωστόσο τα μέλη της κριτικής επιτροπής Γιώργος Θεοφάνους, Νίκος Μουρατίδης, Κατερίνα Γκαγκάκη και Γιώργος Λεβέντης είχαν υποκλιθεί στο ταλέντο και στη φωνή της, και οι πρώτες συνεργασίες της ήταν με ηχηρά ονόματα του πενταγράμμου, όπως ο Νίκος Βέρτης, η Δέσποινα Βανδή και ο Γιώργος Μαζωνάκης.

Δήμητρα Δάρδα

Keywords
Τυχαία Θέματα