Κίνα: Κρητικός έτρεξε ξυπόλυτος και με αρχαιοελληνική πανοπλία σε μαραθώνιο

ΡΕΠΟΡΤΑΖΚίνα: Κρητικός έτρεξε ξυπόλυτος και με αρχαιοελληνική πανοπλία σε μαραθώνιοΠαρασκευή, Σεπτέμβριος 15, 2017 - 18:01

Ενας διαφορετικός μαραθωνοδρόμος φιγουράρει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της μακρινής Κίνας.

Ο Κρητικός Ιδομενέας Αβραμάκης δεν παραμένει μόνο σε πλήρη φόρμα στα 65 του χρόνια, αλλά διανύει την απόσταση... ξυπόλυτος και φορώντας αρχαιοελληνική πανοπλία Αθηναίου οπλίτη!

Η φήμη για τις ικανότητες του Ελληνα δρομέα έφτασαν έως την αχανή ασιατική χώρα και πριν από λίγες μέρες προσκλήθηκε να τρέξει στον μαραθώνιο της πόλης Παντζίν.

Ο Ιδομενέας έτρεξε την απόσταση με την πανοπλία του και φυσικά έκλεψε τις εντυπώσεις, κερδίζοντας το θερμό χειροκρότημα των Κινέζων θεατών.

Μάλιστα, φωτογραφίες του 65χρονου υπάλληλου της Περιφέρειας Κρήτης να τρέχει με την πανοπλία ανέβηκαν σε πολλά μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς η συμμετοχή του θεωρήθηκε κάτι ξεχωριστό. Ο ξυπόλυτος μαραθωνοδρόμος κουβαλά μια ιδιαίτερη ιστορία, καθώς πριν από χρόνια βρέθηκε ένα βήμα από τον θάνατο και έμεινε σε κώμα σε μηχανική υποστήριξη επί 22 ημέρες, έπειτα από επέμβαση στους λεμφαδένες. Οταν ξύπνησε, άλλαξε στάση ζωής και ξεκίνησε τον μαραθώνιο, με σύνθημά του «Τρέξε για να μη σε τρέξουν»!

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΤΣΑΛΑΣ

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα