Κάθε γαβ και... εκατομμύριο

ΚΟΣΜΟΣΚάθε γαβ και... εκατομμύριοΠαρασκευή, Ιούνιος 20, 2014 - 15:25

Μετακινούνται με Ferrari, έχουν προσωπικό διαχειριστή των λογαριασμών τους στα social media, ενώ ενδέχεται να κληρονομήσουν περιουσία ύψους περίπου 55 εκατομμυρίων ευρώ. Δεν πρόκειται για τους απόγονους κάποιας μεγάλης δυναστείας, αλλά για τρία Καβαλιέρ Κινγκ Τσαρλς, που έχουν καταφέρει να

γίνουν ισότιμα μέλη της οικογένειας του εκατομμυριούχου Ρον Στάρτζεον.

Ο Τεξανός, ο οποίος έχτισε την περιουσία του χάρη σε εταιρία ανακύκλωσης παλιών αυτοκινήτων, έχει τόση αδυναμία στα γλυκύτατα τετράποδα ώστε κάνει τα πάντα για να τα αγαπήσει και ολόκληρος ο κόσμος. Για τον σκοπό αυτό έχει ανοίξει λογαριασμούς γι' αυτά στο facebook, το twitter και σύντομα και στο Instagram, ενώ έχει προσλάβει ειδικό σύμβουλο για να αναρτά φωτογραφίες, αλλά και πιθανές σκέψεις τους. Μόνο στη σελίδα τους στο facebook, που λέγεται Spoiled Cavaliers, τα τρία πιο καλομαθημένα σκυλιά της Αμερικής μετράνε πάνω από 23.000 οπαδούς!

«Ξοδεύω από τέσσερις μέχρι οχτώ ώρες κάθε εβδομάδα για να διαχειρίζομαι τα blogs των σκύλων και αμείβομαι με 35 ευρώ την ώρα γι' αυτήν τη δουλειά» αποκάλυψε ο σύμβουλος Τζον Ντέιβις, ο οποίος παράλληλα διευθύνει την εταιρία σχεδιασμού ιστοσελίδων Made in Fort Worth. Ο Ντέιβις βάζει τα τετράποδα Γουίλι, Ντίξι και Λανς να ποζάρουν σε αναπάντεχα σημεία, όπως στη θέση του οδηγού σε μια από τις Ferrari του αφεντικού τους. «Το περιεχόμενο των φωτογραφιών είναι συνήθως από την προοπτική των σκύλων ή αποκαλύπτει τι μπορεί να σκέφτονται τις δεδομένες στιγμές» εξήγησε ο Ντέιβις.

Τα τυχερά τετράποδα όμως αναμένεται να εκτεθούν ακόμη περισσότερο στα μέσα ενημέρωσης, καθώς βρίσκεται στα σκαριά το νέο ριάλιτι «Goin' to the Dogs», το οποίο παρουσιάζει την καθημερινότητα της οικογένειας και εξετάζει τις πιθανότητες να γίνουν τα σκυλιά οι κληρονόμοι της τεράστιας περιουσίας του Τεξανού επιχειρηματία. Ο Στάρτζεον ωστόσο, ο οποίος συμμετέχει εδώ και πολλά χρόνια στο εθνικό πρόγραμμα διάσωσης των σκύλων Καβαλίερ Kινγκ Τσαρλς, τονίζει ότι ακόμα δεν έχει αποφασίσει τα περί διαθήκης του.

Αφροδίτη Ραυτοπούλου

Keywords
Τυχαία Θέματα