«Antonio» και Χούλιο μαζί στο N'Ammos

SHOWBIZ«Antonio» και Χούλιο μαζί στο N'AmmosΠαρασκευή, Ιούνιος 20, 2014 - 15:08

Ο Αντώνης Ρέμος έχει συνηθίσει να εκπλήσσει τους θαυμαστές του, ειδικά όταν εμφανίζεται live στη Μύκονο. Αυτή τη φορά ο coach του «The Voice» θα βρεθεί στη σκηνή μαζί με τον Χούλιο Ιγκλέσιας, τον Ισπανό τροβαδούρο του έρωτα. Οι δυο τους θα κάνουν μία μοναδική εμφάνιση

στα τέλη Ιουλίου στο κοσμικό στέκι N'Ammos, στην Ψαρού, όπου ο Αντώνης έχει ιδιαίτερη... προϊστορία. Οπως μαθαίνουμε, το πρόγραμμα το οποίο πρόκειται να παρουσιάσουν θα απευθύνεται κυρίως στους ερωτευμένους, αλλά και σε εκείνους που ψάχνουν τον έρωτα.

Για τη συγκεκριμένη βραδιά αναμένεται να φτιαχτεί ειδική σκηνή, αφού η μουσική παράσταση που θα ετοιμάσουν θα είναι άκρως φαντασμαγορική και εντυπωσιακή, όπως αρμόζει στους δύο αυτούς καλλιτέχνες. Στην guest list για το event περιλαμβάνονται ονόματα επιχειρηματιών και εφοπλιστών από την Ελλάδα, αλλά και το εξωτερικό.

Ο Ρέμος γνωρίζεται προσωπικά με τον Χούλιο Ιγκλέσιας και μάλιστα υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση, ενώ είναι λογικό για τον Ελληνα τραγουδιστή να θεωρεί αυτή τη μουσική συνάντηση πολύ σημαντική. Σκοπός και των δύο καλλιτεχνών πάντως είναι να προσφέρουν λίγες ώρες διασκέδασης σε όσους καταφέρουν να εξασφαλίσουν την είσοδό τους στο live.

Σάσα Σταμάτη

Keywords
Τυχαία Θέματα