«Κάστινγκ» της Qatar Airways για αεροσυνοδούς από την Ελλάδα!

ΡΕΠΟΡΤΑΖ«Κάστινγκ» της Qatar Airways για αεροσυνοδούς από την Ελλάδα!Τρίτη, Νοέμβριος 8, 2016 - 15:04

Προοπτικές για μια καριέρα στα... ουράνια ανοίγει για ακόμη μία φορά σε νέους και νέες από την Ελλάδα που θέλουν να εργαστούν με τα «φτερά» της η αεροπορική εταιρία Qatar Airways.

Στελέχη της έρχονται πάλι στην Αθήνα, αναζητώντας υποψηφίους για θέσεις προσωπικού καμπίνας. Στην ανακοίνωσή της η εταιρία δεν προσδιορίζει τον αριθμό των αεροσυνοδών και φροντιστών που σχεδιάζει να προσλάβει.

Ωστόσο, αναφέρει ότι οι αιτήσεις θα πρέπει να πληρούν ορισμένες προϋποθέσεις για να γίνουν δεκτές. Συγκεκριμένα, οι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι τουλάχιστον 21 ετών, να έχουν άριστη υγεία και καλή φυσική κατάσταση, ενώ θα πρέπει να φτάνουν σε ύψος τα 2,12 μέτρα (στις μύτες των ποδιών και με τα χέρια τεντωμένα).

Επίσης, θα πρέπει να είναι τουλάχιστον απόφοιτοι λυκείου, να γνωρίζουν άπταιστα αγγλικά, να είναι πρόθυμοι να μείνουν στην Ντόχα του Κατάρ και να διαθέτουν καλές διαπροσωπικές δεξιότητες και ικανότητα συνεργασίας με μια πολυεθνική ομάδα. Η επιλογή θα γίνει το Σάββατο 12 Νοεμβρίου στο ξενοδοχείο «Intercontinental» και οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους το βιογραφικό τους σημείωμα στα αγγλικά, μαζί με φωτογραφίες μεγέθους διαβατηρίου, ολόσωμες φωτογραφίες χωρίς γυαλιά, αντίγραφο διαβατηρίου και πιστοποιητικό μόρφωσης.

Με φούστα

Οι άντρες θα πρέπει να φορούν κουστούμι και να είναι ξυρισμένοι, ενώ οι γυναίκες θα πρέπει να έχουν μαζεμένα τα μαλλιά και να φορούν φούστα μέχρι το γόνατο, μπλούζα με μανίκι μέχρι τον αγκώνα και κατάλληλο make up.

Keywords
Τυχαία Θέματα