Γιατρός-κόλαση

SHOWBIZΠροκαλεί ντελίριο σε όσους τον ακολουθούν στο Instagram και το facebookΓιατρός-κόλασηΤρίτη, Νοέμβριος 8, 2016 - 14:37

Ο Κρητικός ειδικευόμενος παθολόγος με το κορμί-φέτες σκορπάει «εγκεφαλικά» στα social media με τα καυτά «κλικ» του

Η... απολλώνια κορμοστασιά και το baby face ενός ειδικευόμενου γιατρού από το Ρέθυμνο έχουν γκρεμίσει τα social media,

όπου ανεβάζει τις selfies του!

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΑ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ

Ο Νίκος Πετράκης, απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και ειδικευόμενος παθολόγος, προκαλεί ντελίριο σε όσους τον ακολουθούν στο Instagram και το facebook, αφού στις φωτογραφίες συνήθως επιδεικνύει τους καλογυμνασμένους κοιλιακούς του!


Ο νεαρός με τα μεγάλα καστανά μάτια γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ρέθυμνο, και σήμερα εργάζεται ως ειδικευόμενος γιατρός στο Σπηλιοπούλειο Νοσοκομείο «Η Αγία Ελένη» στους Αμπελοκήπους στην Αθήνα. Δηλώνει λάτρης του crossfit (είδος γυμναστικής με συνδυασμό ασκήσεων, όπως βάρη, κρίκοι κ.λπ.), το οποίο του έχει χαρίσει κορμί-φέτες, για το οποίο κάθε του φωτογραφία στο Instagram αποσπά χιλιάδες likes και κολακευτικά σχόλια.

Θαυμάστριες

Ο κούκλος γιατρός με το εκτυφλωτικό χαμόγελο ανεβάζει φωτογραφίες σε καθημερινή βάση, επιδεικνύοντας τους κοιλιακούς του και μοιράζοντας... εγκεφαλικά στις χιλιάδες followers του, οι οποίες τον βομβαρδίζουν με εκατοντάδες σχόλια.

Πάντως, οι θαυμάστριές του φαίνεται ότι τον προτιμούν σε όλες τις εκφάνσεις, είτε δηλαδή ποζάρει με τη λευκή στολή και το στηθοσκόπιο είτε με μαγιό στην ξαπλώστρα ή με φόντο τη θάλασσα. Αγνωστο είναι αν κάποιες από αυτές τον έχουν επισκεφτεί και από κοντά για... εξέταση!

Keywords
Τυχαία Θέματα