Κάρτες Pokemon από χρυσάφι

ΡΕΠΟΡΤΑΖΚάρτες Pokemon από χρυσάφιΠαρασκευή, Ιούλιος 15, 2016 - 18:27

Από μερικές δεκάδες έως αρκετές εκατοντάδες ή και χιλιάδες ευρώ μπορεί να σας αποφέρει η συνήθειά σας να κρατάτε φυλαγμένα τα παιδικά σας παιχνίδια. Οχι βέβαια οποιαδήποτε. Αν όμως έχετε κρατήσει κάπου φυλαγμένες και σε καλή κατάσταση τις κάρτες Pokemon, που ήταν must have και must play τη δεκαετία του '90, τώρα μπορείτε να τις πουλήσετε σε ιδιαίτερα ελκυστική τιμή. Και όλο αυτό, χάρη στην Pokemon-mania

που εξαπλώνεται απ' άκρη σ' άκρη του πλανήτη.

Η νέα έκδοση του παιχνιδιού, το Pokemon Go, που παίζεται πια ηλεκτρονικά, φέρνει στη μόδα τις κάρτες που είχαν αγόρια και κορίτσια. Το περίφημο παιχνίδι των ανταλλαγών έδινε κι έπαιρνε, από τα σχολεία και τις παιδικές χαρές μέχρι ακόμα και τις εκκλησίες, με τους ιερείς συχνά να διακόπτουν τη λειτουργία για να κάνουν παρατήρηση στους μικρούς λάτρεις του παιχνιδιού. Τότε κάθε πακέτο με κάρτες πουλιόταν, ανάλογα με το μέγεθός του, από 50 δραχμές έως μερικά κατοστάρικα. Ολοι οι πιτσιρικάδες αγόραζαν μανιωδώς πακέτα, για να βρουν τα σπανιότερα Pokemon. Τώρα, λοιπόν, όσοι τα φύλαξαν μπορούν να βγάλουν πολλά ευρώ.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις, αν κάποιος έχει άθικτο πακέτο της πρώτης σειράς που κυκλοφόρησε στην αγορά, τότε μπορεί να το πουλήσει ακόμα και αντί 10.000 ευρώ. Ηδη στο eBay και σε άλλες ιστοσελίδες αγοραπωλησίας υπάρχουν κάρτες Pokemon προς πώληση, είναι όμως τα μικρά πακετάκια, που πιθανότατα δεν περιλαμβάνουν σπάνιες φιγούρες, όπως κάρτες με ολογράμματα. Αυτά πωλούνται αντί 10-20 ευρώ. Σε περίπτωση που έχουν ολογράμματα, η τιμή εκτοξεύεται στα 400 ή και στα 450 ευρώ, ανάλογα με τη σπανιότητα των καρτών. Στην περίπτωση μεμονωμένων χαρτιών με φιγούρες μεγάλης ζήτησης, η τιμή διαμορφώνεται από τα 50 ως τα 5.000 ευρώ, ανάλογα με την κατάσταση της κάρτας. Τέλος, κάθε συσκευασία Pokemon cards που δεν έχει ανοιχτεί σίγουρα θα πουληθεί σε καλύτερη τιμή, ανεξάρτητα από το περιεχόμενο.

Keywords
Αναζητήσεις
kartes pokemon go, ποσο πουλήθηκε η πιο ακριβη καρτα παιχνιδιων
Τυχαία Θέματα