Καρνίβαλοι!

ΚΟΣΜΟΣΚαρνίβαλοι!Παρασκευή, Οκτώβριος 2, 2015 - 11:50

Διπλό φονικό που σοκάρει την Αργεντινή. Δύο θετά αδέλφια σκότωσαν τους γονείς τους, με τον 25χρονο να τρώει μέρος από το σώμα του πατριού του.

Σκότωσαν τους γονείς τους, γεύτηκαν λίγη από τη σάρκα τους και στη συνέχεια προσπάθησαν να εξαφανίσουν τα ίχνη τους ρίχνοντάς τους στα σκυλιά.

Πρωταγωνιστές του ανατριχιαστικού φονικού που συγκλονίζει την Αργεντινή είναι ο 25χρονος Λεάντρο Ακόστα και η 22χρονη θετή αδελφή του και ερωμένη του Κάρεν Κλάιν. Τα δύο θετά αδέλφια, που συνελήφθησαν όταν στο σπίτι τους, στα προάστια του Μπουένος

Αϊρες, βρέθηκε ένα οστό από τη λεκάνη της μητέρας του Ακόστα, Μίριαμ Κόβαλκζουκ μέσα σε έναν κουβά, δηλώνουν ότι δεν έχουν τύψεις, καθώς οι γονείς τους κακοποιούσαν τα δύο 11χρονα δίδυμα αδέλφια τους.

Ο Ακόστα μάλιστα φέρεται ότι παραδέχθηκε πως έφαγε μέρος από το σώμα του πατριού του Ρικάρντο Κλάιν και το υπόλοιπο το πέταξε στους έξι σκύλους που έχουν ως κατοικίδια.

Οταν κοιμόταν
Σύμφωνα με την κατάθεση της Κλάιν, η ίδια και ο θετός αδελφός της σκότωσαν τους γονείς τους όταν τα αδέλφια τους βρίσκονταν στο σχολείο.

Υποστηρίζει ότι ο Ακόστα σκότωσε τον πατέρα της όταν αυτός κοιμόταν και πυροβόλησε θανάσιμα τη μητέρα του στο κεφάλι όταν αυτή μπήκε στο δωμάτιο να δει τι συμβαίνει. Στη συνέχεια τεμάχισαν και έκαψαν διάφορα μέλη των πτωμάτων και τα έδωσαν τροφή στα κατοικίδιά τους.

Η δικηγόρος υπεράσπισης του Ακόστα, Μόνικα Τσιρίβιν παραδέχτηκε ότι ο νεαρός πελάτης της δεν έχει «καμία ενοχή». «Για την ακρίβεια περιγράφει μια κατάσταση ανακούφισης για το βάρος που ένιωθε καθ' όλη την παιδική του ηλικία. Μού είπε ότι έφαγε λίγο από το πτώμα. Γι' αυτόν ήταν σχεδόν απόλαυση» πρόσθεσε η δικηγόρος.

Ο Ακόστα, που πάσχει από χρόνια εντερική πάθηση που τον αναγκάζει να κυκλοφορεί με σακουλάκι κολοστομίας όλη τη ζωή του, υποστηρίζει ότι εξαιτίας αυτού του προβλήματος υγείας δεχόταν συχνά επιθέσεις από τη μητέρα του και τον πατριό του, τον οποίο εμφανίζει σαν δυνάστη. Αυτό φαίνεται να επιβεβαιώνεται και από τον ίδιο τον αδελφό του θύματος. «Ο αδελφός μου ήταν ένας δύσκολος άνθρωπος, με λίγο χρόνο για τα παιδιά του. Υπήρχε πάντα απέχθεια ανάμεσα σε αυτόν και τον θετό γιο του» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ρομπέρτο Κλάιν.

Keywords
Αναζητήσεις
καρνιβαλοι
Τυχαία Θέματα