6+1 εστιατόρια για να πας με τα παιδιά

13:41 2/10/2015 - Πηγή: e-table

Ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι να βρείτε ένα εστιατόριο, ειδικά όταν μαζί είναι και τα παιδιά, αφού δεν πρέπει να είναι κάτι που απλά να ικανοποιεί εσάς τους γονείς αλλά να αρέσει και στα παιδιά για να φύγουν όλοι ευχαριστημένοι. Εμείς, λοιπόν, ψάξαμε και βρήκαμε μερικές από τις καλύτερες επιλογές για εστιατόρια –και με καθισματάκι για παιδιά- και σας τις παρουσιάζουμε.

Το Da Nonna είναι μια ιδανική επιλογή για ιταλικό φαγητό στο Χαλάνδρι. Οι αυθεντικές Ναπολιτάνικες συνταγές από βιολογικά προϊόντα που ψήνονται στον ξυλόφουρνο για 1,5 με 2 λεπτά θα αφήσουν σίγουρα ικανοποιημένους και εσάς

και τα παιδιά σας.

Το Μάρε Μαρίνα στο Παλαιό Φάληρο είναι ένα εστιατόριο δίπλα στη θάλασσα που προσφέρει εντυπωσιακή θέα. Ανάμεσα στα άλλα, μπορείτε να δοκιμάσετε ριζότο με απάκι και κόκκινο κρασί, μοσχαράκι μπρεζέ ψημένο για 6 ώρες στη φωτιά, μεσογειακό κριθαρώτο και πολλά άλλα.

Το Golden Phoenix στο Κεφαλάρι είναι ένα κινέζικο εστιατόριο με μεγάλη ιστορία που σέβεται τον πελάτη. Ο κατάλογος περιλαμβάνει σπεσιαλιτέ και παραδοσιακά πιάτα της κινέζικης γαστρονομίας, πάντα με τη χρήση φρέσκων υλικών. Πως μπορείτε να αντισταθείτε, άλλωστε, σε ένα γλυκόξινο κοτόπουλο, πάπια σωτέ ή σπέσιαλ τόφου;

Το Shakesbeer στην Ηλιούπολη με τη μεγάλη γκάμα του στον κατάλογο θα ικανοποιήσει όλα τα μέλη της οικογένειας. Τα παιδιά θα απολαύσουν τα μεζεδάκια και το ποιοτικό κρέας ενώ για τους γονείς υπάρχουν 120 ετικέτες μπύρας για να διαλέξουν εκείνη που προτιμούν.

Στην Ακρόπολη και –πιο συγκεκριμένα- στην περιοχή του Φιλοπάππου βρίσκεται ο Αττικός Greek House, ένα εστιατόριο με ελληνική κουζίνα και οικογενειακή ατμόσφαιρα. Εκεί θα βρείτε πιάτα, όπως πικάντικο ψαρονέφρι, κολοκυθόπιτα, ψητό σολομό και κοτόπουλο σνίτσελ.

Η Ωραία Ελλάς στο Μοναστηράκι ουσιαστικά είναι ένα πολύ όμορφο παραδοσιακό μέρος με μαρμάρινα τραπεζάκια και πανοραμική θέα στην Πλάκα και τον βράχο της Ακρόπολης. Από μπροστά σας θα παρελάσουν κλασικές επιλογές, όπως μουσακάς, γεμιστά, αρνάκι με σταμναγκάθι, κόκορας κρασάτος και ντολμαδάκια με αμπελόφυλλο.

Το Barbara Que στα Βριλήσσια είναι αυτό που χρειάζεστε, όταν ψάχνετε για ένα καλό burger από Black Angus beef και καλοψημένα και χορταστικά κρεατικά. Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε για επιδόρπιο το φρέσκο σπέσιαλ banofee με νουγκατίνα, ιδανικό για μικρούς και μεγάλους.

Ακόμα να κάνετε κράτηση; Μπείτε στο e-table.gr, διαλέξτε το εστιατόριο και κλείστε δωρεάν τραπέζι στο εστιατόριο που επιθυμείτε, απολαμβάνοντας μοναδικές προσφορές

The post 6+1 εστιατόρια για να πας με τα παιδιά appeared first on Blog e-table.

Keywords
Αναζητήσεις
εστιατορια για παιδια, εστιατοριο παιδια
Τυχαία Θέματα