Κάνει comeback με το βίτσιο του!

TV GOSSIPΚάνει comeback με το βίτσιο του!Δευτέρα, Ιανουάριος 25, 2016 - 14:07

O Λάμπρος Φισφής είναι... κολλημένος με το Quizdom. Μια μέρα έπαιζε συνεχόμενες τρεις ώρες. Ο ταλαντούχος σεναριογράφος και stand up comedian, που έγινε ευρύτερα γνωστός από τη σειρά «Η γενιά των 592 ευρώ» και από τη σατιρική εκπομπή «Κάψε το σενάριο», επανέρχεται στη μικρή οθόνη, μέσω Alpha, την τελευταία εβδομάδα του Φεβρουαρίου, παρουσιάζοντας μάλιστα τη... μανία του.

«Ευχαριστώ

την τύχη μου που επανέρχομαι στην τηλεόραση, αυτήν τη φορά με ένα τηλεπαιχνίδι το οποίο βασίζεται στο ιντερνετικό μου... βίτσιο. Οπως 1.400.000 χρήστες σε tablets και smartphones, έτσι κι εγώ έχω εθιστεί στη νούμερο ένα ελληνική εφαρμογή γνώσεων, η οποία γίνεται τηλεπαιχνίδι από το Alpha».

Αρχές Φεβρουαρίου

«Τα γυρίσματα του τηλεπαιχνιδιού θα ξεκινήσουν αρχές Φεβρουαρίου, ενώ στον αέρα θα βγαίνει κάθε Σαββατοκύριακο, στην απογευματινή ζώνη» αναφέρει στην «Espresso» ο Λάμπρος. Και συμπληρώνει: «Πρόκειται για ένα τηλεπαιχνίδι γνώσεων από το οποίο ο ένας και μοναδικός νικητής θα φεύγει με έπαθλο που αγγίζει τα 60.000 ευρώ. Δεκάδες φίλοι και συγγενείς μου έχουν κάνει αίτηση για να πάρουν μέρος και αν είναι τυχεροί, θα κληρωθούν. Πληροφορούμαι ότι οι αιτήσεις είναι χιλιάδες και χαίρομαι πολύ γι' αυτό. Γιατί εκείνο που επιθυμώ είναι να γίνουμε μια τρελή παρέα στο πλατό και να διασκεδάσουμε με την καρδιά μας. Το αγαπάω το Quizdom γιατί δεν είναι σαν το επιτραπέζιο παιχνίδι γνώσεων Trivial Pursuit».

Στο «Quizdοm the show» δύο παίκτες μέσα σε 10 δευτερόλεπτα πρέπει να απαντήσουν σε 16 ερωτήσεις. Οι κατηγορίες είναι πολλές και για όλες τις γνώσεις: 20ός αιώνας, τέχνες, celebrities, αθλητικά, γεωγραφία, επιστήμη, θρησκεία, Ιστορία, σώμα και υγεία, λέξεις, σινεμά, μουσική, πολιτική, φαγητό, ζώα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κάνει,kanei