«Κάναμε λάθη»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ«Κάναμε λάθη»Τετάρτη, Ιούνιος 18, 2014 - 19:00

Το φιλότιμο των διεθνών μας παικτών έχει «χτυπήσει» η (σχεδόν) απαξίωση του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, που καλλιεργείται έπειτα από την ήττα με 3-0 στο ματς με την Κολομβία. Οι παίκτες της Εθνικής, γνωρίζοντας τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν στην Ελλάδα, περιμένουν το ματς με την Ιαπωνία και θέλουν να δώσουν τη δική τους απάντηση σε εκείνους που τους αμφισβητούν και έσπευσαν να προεξοφλήσουν

το μέλλον τους.

Τόσο στις κατ' ιδίαν συζητήσεις τους όσο και με τον Φερνάντο Σάντος προσπαθούν να «φτιαχτούν» ψυχολογικά και να αντιστρέψουν ολοκληρωτικά το κλίμα.

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, γνωρίζοντας την αναστάτωση που έχει προκληθεί, «μίλησε» χθες μέσα από την προσωπική του σελίδα στο facebook στέλνοντας μήνυμα σε όλους τους Eλληνες φιλάθλους: «Ο κόσμος θα πρέπει να γνωρίζει ότι εμείς πρώτοι αναγνωρίζουμε τα λάθη μας. Σε αυτή τη χώρα δεν είναι σωστό να ισοπεδώνουμε τα πάντα, όλα, ειδικά όταν βρισκόμαστε στην αρχή μιας σημαντικής προσπάθειας. Στα επόμενα δύο παιχνίδια θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο, γιατί στόχος μας παραμένει η πρόκριση. Εμείς οι παίκτες το πιστεύουμε και ευελπιστούμε, όπως είμαστε εμείς ενωμένοι, να είστε κι εσείς ενωμένοι μαζί μας».

«Πάμε παρακάτω»

Τη δική του εκδοχή έδωσε όμως και ο αρχηγός Κώστας Κατσουράνης λέγοντας: «Ολα τα παιδιά εξακολουθούμε να πιστεύουμε ότι η Κολομβία δεν ήταν καλύτερη από εμάς. Συμβαίνει μερικές φορές στο ποδόσφαιρο να μη σου βγαίνει τίποτα. Προχωράμε παρακάτω και συνεχίζουμε προσηλωμένοι».

Η Εθνική μας προπονήθηκε χθες στο Αρακαζού, με μοναδικό πρόβλημα τον Παναγιώτη Γλύκο, που παίρνει ισχυρή αντιβίωση για να αντιμετωπίσει τη φλεγμονή στο μάτι. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Σαρρής παραδέχθηκε εξάλλου ότι διάδοχος του Φερνάντο Σάντος θα είναι οριστικά ο Κλαούντιο Ρανιέρι, με τον οποίο έχει επιτευχθεί προφορική συμφωνία και η πρόσληψή του θα ανακοινωθεί στις 15 Ιουλίου.

Ο 38χρονος Xόελ Αγιλάρ από το Ελ Σαλβαδόρ θα είναι ο διαιτητής της αναμέτρησης με την Ιαπωνία. Ηδη έχει διευθύνει τον αγώνα ανάμεσα στην Αργεντινή και τη Βοσνία/Ερζεγοβίνη, που έγινε στο Μαρακανά.

Ο Ιάπωνας άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Καγκάβα παραδέχθηκε ότι η χώρα του έχασε δίκαια από την Ακτή Ελεφαντοστού και επισήμανε: «Η Ελλάδα θα μας επιτεθεί επειδή έχασαν κι αυτοί. Δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να επιτεθούμε κι εμείς».

Keywords
Τυχαία Θέματα