«Πριγκιπικό» πάρτι μόδας

SHOWBIZ«Πριγκιπικό» πάρτι μόδαςΤετάρτη, Ιούνιος 18, 2014 - 16:17

Σε ένα... ultra fashion πάρτι βρέθηκαν πριν από λίγες ημέρες ο πρίγκιπας Νικόλαος και η πανέμορφη σύζυγός του Τατιάνα Μπλάτνικ και, όπως ήταν φυσικό, τράβηξαν τα βλέμματα όλων και τα φωτογραφικά φλας!

Το ερωτευμένο ζευγάρι φωτογραφήθηκε με τους δημιουργούς της online πλατφόρμας (e-shop) «We Create Harmony», η οποία προωθεί νέους σχεδιαστές μόδας σε διεθνές επίπεδο, Πέτρο Βουτσινά και Θανάση Σοφιανό.

Το

μανικιούρ του Λάκη

Αλλωστε είναι γνωστή η σχέση της Τατιάνα Μπλάτνικ με τον χώρο της μόδας, αφού στο παρελθόν είχε αναλάβει με επιτυχία τις δημόσιες σχέσεις της κυρίας της μόδας Νταϊάν Φον Φίρστενμπεργκ.

Η Τατιάνα επέλεξε να φορέσει ένα μαύρο φόρεμα με γκρι σχέδια, το οποίο άφηνε γυμνούς τους καλοσχηματισμένους ώμους της, ενώ κρατούσε μια χρωματιστή πλεχτή τσάντα.
Το πάρτι και το bazaar (με ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ) που είχε στηθεί στους χώρους της σχολής μόδας Pansik στο Σύνταγμα παρακολούθησε και ο εκκεντρικός επιχειρηματίας Λάκης Γαβαλάς, ο οποίος φορούσε μακριά σκουλαρίκια, ενώ είχε κάνει μανικιούρ με... μαύρες λεπτομέρειες.

Το ζευγάρι των γαλαζοαίματων συνεχάρη τους σχεδιαστές μόδας για την υπέροχη δουλειά τους, ενώ είχε την ευκαιρία να δει από κοντά και τα ρούχα των άλλων δημιουργών. Η Τατιάνα Μπλάτνικ θέλησε να μάθει τα πάντα γύρω από τη νέα online πλατφόρμα (e-shop) «We Create Harmony» που υποστηρίζει ανερχόμενους σχεδιαστές ρούχων, κοσμημάτων, υποδημάτων και λοιπών αξεσουάρ.

Τόσο ο Πέτρος Βουτσινάς όσο και ο Θανάσης Σοφιανός τής εξήγησαν τις λεπτομέρειες, όπως και την απόφαση που έχουν πάρει από την πρώτη στιγμή της δημιουργίας του e-shop, στις τιμές λιανικής να συμπεριλαμβάνεται και ένα ποσοστό από 5% έως 10% που θα πηγαίνει απευθείας σε συγκεκριμένες μη κυβερνητικές οργανώσεις.

Αυτό ήταν κάτι που ενθουσίασε την πανέμορφη σύζυγο του πρίγκιπα Νικόλαου, η οποία είναι γνωστή για τη φιλανθρωπική δράση της σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Θάνος Μακρογαμβράκης

Keywords
Τυχαία Θέματα