Καλλιστεία με «dream team»

SHOWBIZΚαλλιστεία με «dream team»Δευτέρα, Νοέμβριος 3, 2014 - 17:19

Μια «εθνική ομάδα» μοντέλων αναλαμβάνει δράση στην παρουσίαση του διαγωνισμού ομορφιάς «Σταρ Αττικής 2014». Η Εφη Κυριάκου, η Χριστιάνα Καρνέζη, η Κωνσταντίνα Ψαροπούλου, η Αθανασία Κοφινιώτη, η Κωνσταντίνα Στράτου, η Τζένη Λάττου και η Ειρήνη Στεριανού θα μοιραστούν απόψε το stage του νυχτερινού κέντρου Level, στη Γλυφάδα, χαρίζοντας

στους παρευρισκομένους μια βραδιά γεμάτη νιάτα, λάμψη και ομορφιά.
Τα εφτά μοντέλα, τα οποία έχουν διακριθεί παλιότερα σε καλλιστεία και μετρούν επιτυχίες στον χώρο της μόδας, θα υποδεχτούν τις 16 φιναλίστ, οι οποίες θα διαγωνιστούν για τον τίτλο της Σταρ Αττικής 2014 διεκδικώντας πλούσια δώρα και ξεκινώντας μια πολλά υποσχόμενη καριέρα. Η οργάνωση της εκδήλωσης φέρει την υπογραφή του Κυριάκου Κερανόπουλου, ο οποίος έχει ετοιμάσει πολλές εκπλήξεις, ενώ την παραγωγή έχει αναλάβει ο Νίκος Νινιός, άνθρωπος που μετράει χρόνια πετυχημένης πορείας στο κομμάτι των καλλιστείων. Την καρέκλα του σκηνοθέτη θα μοιραστούν ο Μανώλης Τζιράκης, ευρέως γνωστός από τα βιντεοκλίπ πετυχημένων τραγουδιστών, και η Αναστασία Επισκοποπούλου. Τις 16 καλλονές που θα παρελάσουν από τη... γέφυρα της ομορφιάς στο πλαίσιο του λαμπερού show θα χτενίσει ο George Sarris, οι τουαλέτες που θα φορέσουν θα είναι του οίκου μόδας Nikos-Takis, τα μαγιό της φίρμας MED και το μακιγιάζ τους θα γίνει με προϊόντα Oriflame.
Το ψυχαγωγικό μέρος της βραδιάς θα καλύψουν η ανερχόμενη τραγουδίστρια Χριστίνα Καζαντζή, η οποία θα ερμηνεύσει live το τραγούδι που της έγραψε ο Μάνος Ψαλτάκης «Ελα και πάρε με» και η εκρηκτική Alexandra, η οποία θα ξεσηκώσει τα πλήθη χορεύοντας belly dance. Χορηγός επικοινωνίας του διαγωνισμού ομορφιάς «Σταρ Αττικής 2014» είναι η «Espresso».

Ηλίας Μαραβέγιας

Keywords
Αναζητήσεις
ποιος αγορασε το σπιτι του ψαροπουλου στην γλυφαδα
Τυχαία Θέματα