Καλλιστεία για φυλακισμένες!

SHOWBIZΚαλλιστεία για φυλακισμένες!Τετάρτη, Απρίλιος 19, 2017 - 18:57

Χρώματα και αρώματα γέμισε φυλακή στη Ρωσία, όπου σεσημασμένες εγκληματίες γένους θηλυκού, με ποινές για αδικήματα όπως εμπορία ναρκωτικών και κλοπές, τα έδωσαν όλα για να... κλέψουν το στέμμα της ομορφιάς.

Ο διαγωνισμός για την ανάδειξη της πιο όμορφης φυλακισμένης, στην οποία αποδίδεται ο τίτλος Μις Ανοιξη, διοργανώθηκε για τρίτη χρονιά στις γυναικείες φυλακές της πόλης Γιόσκαρ-Ολα

στη Δημοκρατία της Μαρί Ελ. Κριτές ήταν οι φύλακες των κρατουμένων, οι οποίες έθεσαν τους όρους και τους γύρους συμμετοχής.

Πασαρέλα και χορός

Οκτώ τρόφιμες πέρασαν τον πρώτο γύρο, που προέβλεπε πασαρέλα, και στον δεύτερο γύρο κλήθηκαν να χορέψουν μέχρι τελικής πτώσης, ώστε να περάσουν στον επόμενο.



Στον τρίτο γύρο έπρεπε να μιμηθούν κάποια διασημότητα της χώρας τους και στον τέταρτο να περπατήσουν με χάρη στην πασαρέλα φορώντας κοστούμια κατασκευασμένα από τις ίδιες και αφιερωμένα στο περιβάλλον, με αφορμή το Ετος Οικολογίας, που γιορτάζεται φέτος στη Ρωσία.

Η συνολική βαθμολογία ανέδειξε νικήτρια την 36χρονη Ιρίνα Αριουπόβα, που θα βρίσκεται για 13 χρόνια πίσω από τα κάγκελα για εμπόριο ναρκωτικών, λαμβάνοντας ως έπαθλο, εκτός από το στέμμα, 101 τριαντάφυλλα και ένα σετ μακιγιάζ. Οι κρατούμενες προετοιμάζονταν επί δύο μήνες για τον διαγωνισμό, ενώ για τη μεγάλη βραδιά τούς επετράπη να λάβουν επαγγελματική βοήθεια σε μαλλιά και μακιγιάζ, προκειμένου να αναδείξουν τον καλύτερο εαυτό τους.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα