Τρομάρα με Μουτζούρη!

ΡΕΠΟΡΤΑΖΤρομάρα με Μουτζούρη!Τετάρτη, Απρίλιος 19, 2017 - 18:17

Ενα βαγόνι του τρένου βγήκε από τις ράγες ανήμερα το Πάσχα, ενώ ήταν γεμάτο επιβάτες

Πασχαλιάτικη βόλτα... τρόμου έκαναν οι επιβάτες του Μουτζούρη, του φημισμένου τρένου του Πηλίου, όταν εκτροχιάστηκε ένα από τα βαγόνια του ενώ εκτελούσε τη διαδρομή Λεχώνια – Μηλιές! Ηταν το τρίτο από τα τέσσερα βαγόνια του υπεραιωνόβιου τρένου που βγήκε από τις ράγες ενώ ήταν γεμάτο με επιβάτες.

Από την Εύα Παπαδάτου

Το περιστατικό, από το οποίο

ευτυχώς δεν υπήρχαν θύματα, έγινε ανήμερα το Πάσχα κοντά στη στάση της Ανω Γατζέας και ενώ εκείνη την ώρα έβρεχε και το τρενάκι κινούνταν με ταχύτητα που δεν ξεπερνούσε τα 20 χιλιόμετρα την ώρα.

Ξαφνικά οι πίσω τροχοί του τρίτου βαγονιού έφυγαν από τις στενές ράγες των 60 εκατοστών. Οι επιβάτες τρομοκρατήθηκαν, όμως ο Μουτζούρης συνέχισε... απτόητος την πορεία του ως την Ανω Γατζέα, όπου αποβίβασε όσους από τους έντρομους επισκέπτες επιθυμούσαν να κατέβουν. Στη συνέχεια επιβιβάστηκαν σε λεωφορεία και επέστρεψαν στα Λεχώνια, ενώ το τρενάκι συνέχισε την πορεία του ως τις Μηλιές, που είναι και ο τερματικός σταθμός.

Οπως κατήγγειλαν κάποιοι επιβάτες στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ, επέστρεψαν με λεωφορεία και μάλιστα με δόσεις, καθώς υποχρεώθηκαν να περιμένουν στη βροχή περισσότερο από μία ώρα. Ο ΟΣΕ διερευνά την αιτία του εκτροχιασμού του τρίτου βαγονιού, ωστόσο τονίστηκε ότι δεν υπήρξε κίνδυνος για τους επιβάτες, αφού η ταχύτητα δεν ξεπερνά ποτέ τα 20 χιλιόμετρα την ώρα.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα