Κάηκε το super car της Τζούλιας

SHOWBIZΚηφισίας!Κάηκε το super car της ΤζούλιαςΤετάρτη, Οκτώβριος 5, 2016 - 14:28

Εκανε βόλτα με καινούργιο αμάξι και του... έβαλε φωτιά. Κυριολεκτικά, όμως! Η Τζούλια Αλεξανδράτου έγινε η αιτία να κλείσει για λίγο προχθές το βράδυ η λεωφόρος Κηφισίας!

ΑΠΟ ΤΟΝ
ΗΛΙΑ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑ

Η εκρηκτική celebrity, που έχει κάνει δυναμική επανεμφάνιση στη showbiz τους τελευταίους μήνες, πόσταρε στο facebook προχθές το απόγευμα μια φωτογραφία της μπροστά από ένα πολυτελές αυτοκίνητο, που, όπως ισχυρίστηκε σε σχετικό σχόλιο το οποίο έκανε στη σελίδα της, είναι το νέο απόκτημά της. Μόνο που δεν πρόλαβε να το χαρεί. Λίγες ώρες αργότερα η μηχανή της BMW είχε γίνει... κάρβουνο! Πώς τα κατάφερε; Εύκολα!

Το super car που οδηγούσε, έχοντας τον μάνατζέρ της στη θέση του συνοδηγού και τη σκυλίτσα της Πάρις αραχτή στο πίσω κάθισμα, λειτουργεί τόσο με αυτόματο σύστημα όσο και με ταχύτητες.

Μόνο αυτόματα

Η Τζούλια, όμως, που ξέρει μόνο από αυτόματη οδήγηση, δεν ρύθμισε σωστά το όχημα και το οδήγησε με πρώτη ταχύτητα για περίπου 10 χιλιόμετρα. Αποτέλεσμα; Ενώ βρισκόταν σε κίνηση στη λεωφόρο Κηφισίας, στο ύψος του Ψυχικού, η μηχανή άρχισε να κάνει θορύβους και να βγάζει καπνούς, ενώ λάδια χύθηκαν στο οδόστρωμα. Κάποια στιγμή ακούστηκε ένας δυνατός ήχος. Εντρομη τότε, η ξανθιά celebrity σταμάτησε στη μέση του δρόμου και πετάχτηκε έξω. Το ίδιο έκανε και ο συνεργάτης της. Πάνω στη βιασύνη τους, μάλιστα, ξέχασαν την Πάρις. Ευτυχώς, η Τζούλια τη θυμήθηκε γρήγορα και έτρεξε πανικόβλητη να σώσει τη σκυλίτσα της. «Φοβήθηκε μη γίνει καμία έκρηξη. Ηταν σε κατάσταση σοκ» λέει στην «Espresso» άνθρωπος από το περιβάλλον του μοντέλου, που συναντήθηκε μαζί του μετά το περιστατικό, μαθαίνοντας τα καθέκαστα από πρώτο χέρι.

«Για καλή της τύχη, δύο μοτοσικλετιστές της ομάδας ΔΙΑΣ, που περνούσαν από εκεί, είδαν το συμβάν και έκλεισαν τον δρόμο, καλώντας παράλληλα την Πυροσβεστική. Μέσα σε δέκα λεπτά είχαν φτάσει στο σημείο δύο πυροσβεστικά οχήματα και οι άντρες που επέβαιναν σ’ αυτά έριξαν πριονίδι στα λάδια τα οποία είχαν χυθεί στο οδόστρωμα από το αυτοκίνητο, μειώνοντας έτσι τον κίνδυνο για τους διερχόμενους οδηγούς» συνεχίζει ο ίδιος άνθρωπος.

Μετά το περιστατικό, το αυτοκίνητο μεταφέρθηκε σε συνεργείο με γερανό και η Τζούλια με τον μάνατζέρ της και τη σκυλίτσα της αναχώρησαν με άλλο όχημα για το γιαπωνέζικο εστιατόριο Rakkan, στα βόρεια προάστια, όπου έφαγαν σούσι με τον επιχειρηματία Ντένη Παπαγεωργίου. Δεν τους κόπηκε, δηλαδή, καθόλου η όρεξη έπειτα απ’ αυτό...

Keywords
Τυχαία Θέματα