«Καυτός» Μήτρογλου πάει για πρωτάθλημα

ΑΘΛΗΤΙΚΑ«Καυτός» Μήτρογλου πάει για πρωτάθλημα Δευτέρα, Απρίλιος 11, 2016 - 18:57

Επιμέλεια
Γιώργος Αδαμόπουλος

Το μυαλό των παικτών της Μπενφίκα φάνηκε να «τρέχει» στον μεθαυριανό επαναληπτικό προημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ με την Μπάγερν Μονάχου, όμως ο Κώστας Μήτρογλου βοήθησε την ομάδα του να... «μην τρέχει και να μην φτάνει».
Οι «αετοί» επικράτησαν εκτός έδρας με 2-1 της Ακαντέμικα, με τον διεθνή επιθετικό να πετυχαίνει με το 18ο γκολ του την ισοφάριση! Ετσι παρέμειναν στην κορυφή του πορτογαλικού πρωταθλήματος (73 β.) με 2 β. διαφορά από τη συμπολίτισσα Σπόρτινγκ Λισαβόνας, που νίκησε 3-1 τη Μαρίτιμο.

ΙΣΠΑΝΙΑ: Η πρωτοπόρος (76 β.) Μπαρτσελόνα ηττήθηκε για τέταρτη διαδοχική σεζόν στο Ανοέτα και χάνοντας 1-0 από τη Σοσιεδάδ είδε τις ομάδες της Μαδρίτης να την πλησιάζουν. Η Ατλέτικο (73 β.) νίκησε 3-1 εκτός έδρας την Εσπανιόλ και η Ρεάλ (72 β.) υπέταξε 4-0 την Εϊμπάρ, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να γίνεται ο πρώτος παίκτης στη Λα Λίγκα με +30 γκολ σε έξι συνεχόμενες σεζόν!

• ΑΓΓΛΙΑ: Νέο βήμα τίτλου για την πρωτοπόρο Λέστερ (72 β.), που πέρασε χθες με 2-0 (δις σκόρερ ο Βάρντι) από την έδρα της Σάντερλαντ, με τον κόουτς Κλαούντιο Ρανιέρι να... βουρκώνει στη λήξη! Οι «αλεπούδες», πέντε αγωνιστικές πριν από το φινάλε, διατήρησαν τη διαφορά 7 β. από τη δεύτερη Τότεναμ, που επιβλήθηκε 3-0 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (5η - 53 β.). Προβάδισμα της Μάντσεστερ Σίτι (4η - 57 β.) για την τέταρτη θέση (τελευταία για το Τσάμπιονς Λιγκ), αφού νίκησε 2-1 τη Γουέστ Μπρομ. Εδαφος έχασε το Σάββατο η (6η - 52 β.) Γουέστ Χαμ με εντός έδρας 3-3 με την (3η - 59 β.) Αρσεναλ, παρά το χατ τρικ του Κάρολ σε 8'. Γρηγορότερο χατ τρικ, πάντως, παραμένει το περσινό του Μανέ της Σάουθαμπτον επί της Αστον Βίλα, σε 3'!

Keywords
Αναζητήσεις
mitroglou
Τυχαία Θέματα