Ιβιτς: Για σας ο ΠΑΟΚ είναι φαβορί και με Μπάρτσα!

ΑΘΛΗΤΙΚΑΙβιτς: Για σας ο ΠΑΟΚ είναι φαβορί και με Μπάρτσα!Πέμπτη, Αύγουστος 18, 2016 - 18:34

O ΠΑΟΚ θέλει να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, παίρνοντας θετικό αποτέλεσμα από την Ντιναμό μέσα στην Τιφλίδα (19.00).
Ο Βλάνταν Ιβιτς, ο οποίος δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, ήταν ξεκάθαρος: «Στόχος μας είναι ένας:

η πρόκριση. Ελπίζω να καταφέρουμε να κάνουμε αυτό που δεν κάναμε με τον Αγιαξ. Δεν είμαι άνθρωπος που κρύβεται.

Παίζουμε με μια πρωταθλήτρια χώρας, που αποκλείστηκε όπως κι εμείς. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι και εδώ και στην Τούμπα. Οι πιθανότητες είναι 50-50. Αυτό ξέρουν και οι παίκτες. Για εσάς ο ΠΑΟΚ είναι φαβορί με όποιον κι αν παίζει. Και με τον Αγιαξ το ίδιο λέγατε. Και με την Μπαρτσελόνα να παίξει, θα λέτε ότι είναι φαβορί!»

Ο Τζάλμα Κάμπος, από την πλευρά του, δίχως πολλά λόγια, εμφανίστηκε πεπεισμένος ότι ο ΠΑΟΚ θα καταφέρει να πάρει σκορ πρόκρισης, τονίζοντας: «Η ψυχολογία της ομάδας είναι καλή. Πρέπει να συνεχίσουμε στη διοργάνωση».

Υποδοχή-έκπληξη επεφύλαξαν χθες Ελληνες της Τιφλίδας τους παίκτες του ΠΑΟΚ, οι οποίοι περίμεναν με ποντιακές φορεσιές να τους αποθεώσουν και να τους κεράσουν εδέσματα. Στη Θεσσαλονίκη, το μήνυμα της πρόκρισης δόθηκε από τον Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος ξεπροβόδισε την αποστολή. Ο ισχυρός άνδρας του «Δικεφάλου» μπήκε στο αεροπλάνο και ευχήθηκε «καλή τύχη» στην ομάδα χωρίς να ταξιδέψει μαζί της, καθώς θα βρεθεί σήμερα στην Τιφλίδα με λίαρ τζετ.

Είχε προηγηθεί τετ α τετ με τον Κλάους Αθανασιάδη, με τον Σαββίδη να του λέει -μακριά από τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής- ότι τον πιστεύει, θέλοντας να του τονώσει το ηθικό εν όψει του ευρωπαϊκού ματς.

Γ. ΤΟΤΣΙΚΑΣ

Keywords
Τυχαία Θέματα