Tips ομορφιάς!

ΡΕΠΟΡΤΑΖωραίο στιλTips ομορφιάς!Πέμπτη, Αύγουστος 18, 2016 - 16:39

Τεχνικές για να «κλείσει» το λατρεμένο παντελόνι

To στοίχημα να μπει μια γυναίκα στο αγαπημένο της τζιν είναι ένα από τα πιο ζόρικα κεφάλαια στην υπόθεση «γκαρνταρόμπα». Το καλό είναι ότι και σε αυτή την περίπτωση υπάρχουν κάποια κόλπα που κάνουν αυτό που φαίνεται αδύνατο δυνατό. Οι ειδικοί σε θέματα συμπεριφοράς υφασμάτων προτείνουν τον ψεκασμό του τζιν με χλιαρό νερό και στη συνέχεια ένα είδος...

στρέτσινγκ που προβλέπει να πατάτε τα πατζάκια του με τα πόδια σας στο πάτωμα και να τραβάτε το πάνω μέρος του όσο περισσότερο μπορείτε με τα χέρια σας.

Σε περίπτωση που δεν κλείνει, αφού το φορέσετε, κάνετε μερικές κινήσεις γυμναστικής, όπως βαθιά καθίσματα ή εκτάσεις για να το φαρδύνετε.

Αν δεν πιάσει ούτε αυτό, γεμίστε την μπανιέρα με ζεστό νερό και μπείτε μέσα φορώντας το τζιν. Η θερμοκρασία του νερού θα το μαλακώσει και το σώμα σας θα του... δώσει φάρδος. Για πιο μόνιμα αποτελέσματα, αφαιρέστε τη σκληρή λωρίδα υφάσματος που έχει στη μέση και αντικαταστήστε τη με ένα πιο εύκαμπτο υλικό, όπως το δέρμα.

ΑΠΟΛΕΠΙΣΗ ΜΕ ΦΑΛΤΣΕΤΑ

Στην αναζήτηση της τέλειας επιδερμίδας οι γυναίκες δίνουν πολλά χρήματα και παίρνουν επίσης πολλά ρίσκα. Το πρώην μοντέλο Ρέιτσελ Χάντερ (2η από αριστερά στην κεντρική φωτό) κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής έδειξε πώς ξεπερνά τον φόβο για να κάνει απολέπιση στο πρόσωπο με τη χρήση μιας φαλτσέτας σαν κι αυτή που χρησιμοποιούσαν παλιά οι μπαρμπέρηδες για να ξυρίζουν τους πελάτες τους.

Η μέθοδος αυτή, η οποία έχει μεγάλη πέραση στην Ιαπωνία, όπου είναι γνωστή με την ονομασία Kao Sori, βοηθάει στην ενίσχυση της παραγωγής κολλαγόνου, στη διάνοιξη των πόρων και την ευκολότερη απορρόφηση των υδατικών προϊόντων.

«Ασπίδα» για τα μαλλιά την καλοκαιρινή περίοδο

Οταν ακούτε αντηλιακό, το μυαλό σας πηγαίνει μόνο σε αυτό που αφορά την επιδερμίδα; Λανθασμένο αντανακλαστικό, σύμφωνα με τους κομμωτές, οι οποίοι τονίζουν ότι τα μαλλιά είναι εξίσου ευαίσθητα και τρωτά.

«Η ακτινοβολία του ήλιου είναι καταστροφική για τις τρίχες» εξηγεί ο κομμωτής Μάικλ Βαν Κλαρκ και προσθέτει: «Αν προσθέσεις και την επιβάρυνση από το αλάτι, το χλώριο και τους ανέμους, τότε έχεις την απόλυτη συνταγή για το σπάσιμο και την αραίωσή τους».

ΤΟ ΑΝΑΠΑΝΤΕΧΟ ΖΕΒΡΕ

Το animal print είναι μόδα, αλλά δεν είναι συνώνυμο του λεοπάρ. Για τις γυναίκες που έχουν συνδέσει στο μυαλό τους το λεοπάρ με το κραυγαλέα σέξι υπάρχει η εναλλακτική του πιο cool ζεβρέ, το οποίο πρωταγωνίστησε στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού και συγκεκριμένα στην επίδειξη του οίκου Isabel Marant.

«Ενώ το λεοπάρ είναι μια κλασική επιλογή, το ζεβρέ δίνει την αίσθηση του πιο ευφάνταστου και αναπάντεχου» σχολιάζει η Λίζαν Αϊκεν, διευθύντρια λιανικής του e-shop σινιέ ρούχων και αξεσουάρ Net-a-Porter, που προτείνει τον συνδυασμό του με πανκ αξεσουάρ.

Νέα σειρά τζιν λανσάρει η sexy Τζέσικα Αλμπα

To contouring μπορεί να γίνει και με ρούχο. Αυτή είναι η ιδέα στην οποία βασίζονται το denim contouring και η νέα σειρά τζιν που λανσάρει η Τζέσικα Αλμπα (δεξιά στην κεντρική φωτό).

Η φίρμα DL1961 παράγει ένα πολύ εφαρμοστό τζιν που, όπως υπόσχεται, κάνει γλυπτική στη σιλουέτα με στόχο να της δίνει το τέλειο περίγραμμα, πιέζοντας τα ψωμάκια και ανασηκώνοντας τους γλουτούς.

Keywords
Τυχαία Θέματα