Ηθελε να γονιμοποιήσει την κόρη της με γεμιστήρι γαλοπούλας

18:28 9/1/2017 - Πηγή: Espresso
ΚΟΣΜΟΣΗθελε να γονιμοποιήσει την κόρη της με γεμιστήρι γαλοπούλαςΔευτέρα, Ιανουάριος 9, 2017 - 18:28

Μητέρα στις ΗΠΑ προσπάθησε να κάνει την έφηβη κόρη της παρένθετη μητέρα, αφού προσπάθησε να τη γονιμοποιήσει με το σπέρμα του δικού της συντρόφου και τη βοήθεια ενός εργαλείου της κουζίνας (γεμιστήρι γαλοπούλας).

Η 37χρονη γυναίκα από την Ιντιάνα, που τελικά φυλακίστηκε, αφού έκανε σεξ με τον άντρα της και πατριό της 17χρονης κόρης της, όταν αυτός

έπεσε για ύπνο συνέλεξε το σπέρμα του από το προφυλακτικό που είχε χρησιμοποιήσει.
Η μητέρα είπε ότι επειδή έπασχε από σκλήρυνση κατά πλάκας και δεν μπορούσε να κάνει παιδί με τον σύντροφό της, όπως επιθυμούσε, είπε στην κόρη της να γονιμοποιηθεί αυτή με το σπέρμα.

Η ανήλικη όμως έδωσε διαφορετική εκδοχή της ιστορίας, λέγοντας ότι την πίεσε να υποστεί την έγχυση που της έκανε εκείνη με το εργαλείο της μαγειρικής.

Η υπόθεση έφτασε στην αστυνομία της Ιντιάνα, στις ΗΠΑ, αφού η κοπέλα εκμυστηρεύτηκε τι είχε συμβεί στο αγόρι της κι εκείνο με τη σειρά του στη μητέρα του, η οποία κατήγγειλε το περιστατικό.
Από την εξέταση που έγινε στο κορίτσι προέκυψε ότι το γενετικό υλικό προερχόταν από τρία διαφορετικά άτομα, με το κορίτσι να λέει ότι εκεί υπήρχαν και ωάρια της μητέρας της.

Keywords
Τυχαία Θέματα