Με... άρωμα Χόλιγουντ η Ακρόπολη

18:03 9/1/2017 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZΜε... άρωμα Χόλιγουντ η ΑκρόποληΔευτέρα, Ιανουάριος 9, 2017 - 18:01

«Τι καλύτερο από το να περνάς την ονομαστική σου εορτή στην Ελλάδα;» έγραψε στο facebook ο Τζον (Γιάννης) Στάμος, ανεβάζοντας στη σελίδα του φωτογραφικά στιγμιότυπα από την επίσκεψή του στην Ακρόπολη.

ΑΠΟ ΤΗΝ
ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

Ετσι ξαφνικά (και πρωτότυπα!)

ο ελληνικής καταγωγής χολιγουντιανός αστέρας έκανε γνωστή τη χειμερινή άφιξή του στην πάτρια εδάφη. Ντυμένος πολύ ζεστά, αφού η επίσκεψή του στην Αθήνα συνέπεσε με το κύμα ψύχους που... σάρωσε όλη τη χώρα, ο Τζον επισκέφτηκε τον ιερό βράχο της Ακρόπολης και πόζαρε στον φακό με φόντο τον Παρθενώνα.

Εμεινε αρκετή ώρα εκεί θαυμάζοντας κάθε σημείο και στη συνέχεια διοχέτευσε στα social media όμορφες εικόνες που «ταξίδεψαν» σε κάθε γωνιά της Γης, διαφημίζοντας με τον καλύτερο τρόπο τη χώρα μας. Μετά τον Παρθενώνα ο χολιγουντιανός Γιάννης, ο οποίος παίζει αυτήν την εποχή σε τρεις διαφορετικές αμερικανικές τηλεοπτικές σειρές, κατηφόρισε τον δρόμο της Διονυσίου Αρεοπαγίτου, φτάνοντας ως τους Στύλους του Ολυμπίου Διός και τελικά στην πλατεία Συντάγματος.

Εκεί δεν μπόρεσε να αντισταθεί στον πειρασμό να κάνει ό,τι και οι περισσότεροι τουρίστες που επισκέπτονται το ιστορικό κέντρο της πόλης: φωτογραφήθηκε δίπλα στον εύζωνα με φόντο το Μνημείο του Αγνωστου Στρατιώτη. Τα σχόλια που απέσπασε ο γνωστός ηθοποιός στο facebook και το Instagram λόγω των φωτογραφικών αναρτήσεών του ήταν πολλά, ειδικά από τους Ελληνες fans του, οι οποίοι δεν έχασαν την ευκαιρία να του ευχηθούν χρόνια πολλά για την ονομαστική του εορτή.

Αγνωστο

Μέχρι την ώρα που γράφονταν αυτές οι αράδες δεν είχε γίνει γνωστός ο λόγος της επίσκεψης του διάσημου ηθοποιού στη χώρα μας. Το σίγουρο είναι ότι προτού έρθει στην Αθήνα βρισκόταν στο Βερολίνο για επαγγελματικούς λόγους. Σημειώνεται πως ο Τζον Στάμος πρωταγωνιστεί αυτό το διάστημα στο «Fuller House» στο Netflix. Πρόκειται για το remake της θρυλικής σειράς των 90s «Full House», στην οποία κρατούσε επίσης τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Παράλληλα τον βλέπουμε στο «Scream Queens» και το «Grandfathered».

Keywords
Τυχαία Θέματα