ΗΠΑ: 18χρονη βγάζει στο σφυρί την παρθενιά της

ΚΟΣΜΟΣΗΠΑ: 18χρονη βγάζει στο σφυρί την παρθενιά τηςΔευτέρα, Οκτώβριος 24, 2016 - 17:41

Ηταν 18 ετών όταν είδε το πατρικό της στο Σιάτλ να γίνεται στάχτες. Τώρα, στα 20 της, η Κάθριν Στόουν (φωτό) αποφάσισε να βοηθήσει την οικογένειά της, που δεν λέει να ορθοποδήσει οικονομικά, πουλώντας ό,τι πολυτιμότερο έχει, δηλαδή την παρθενιά της.

Η κοπέλα έχει εγκατασταθεί σε νόμιμο οίκο ανοχής στη Νεβάδα και παρακολουθεί τα πονταρίσματα των ενδιαφερομένων, που έχουν φτάσει τα 400.000 δολάρια! «Ο κόσμος λέει ότι η πρώτη σου φορά πρέπει να γίνεται από έρωτα. Αν το καλοσκεφτείς, όμως, εγώ το κάνω από αγάπη στην οικογένειά μου» δήλωσε η Στόουν σε συνέντευξη που παραχώρησε στο CNN.

Η Στόουν επί τη ευκαιρία τα βάζει και με την άσχημη οικονομική συγκυρία. «Εχω το δικαίωμα να επιλέξω τι θα κάνω με το σώμα μου. Και σε αυτήν την ανησυχητική οικονομική κατάσταση, με κατηγορείτε;» δήλωσε χαρακτηριστικά. Πάντως, με βάση την επιλογή της να πάει στον οίκο ανοχής, φαίνεται ότι σκέφτεται και την ασφάλειά της, αν και αυτό θα της στοιχίσει το 50% των εσόδων.

Δεν είναι μόνο για τα λεφτά

«Δεν πιστεύω ότι θα ήταν καλή ιδέα για ένα κορίτσι να πιει έξι τεκίλες και να χάσει την παρθενιά της στο πάτωμα μιας τουαλέτας» υπερθεματίζει ο ιδιοκτήτης του οίκου ανοχής Ντένις Χοφ.
Οσο για τον... τυχερό; «Περιμένω τον άνδρα με τον οποίο θα νιώσω ότι έχω μια σύνδεση, ώστε η εμπειρία να είναι ιδιαίτερη και για τους δύο μας. Στην πραγματικότητα, δεν είναι μόνο για τα λεφτά» λέει η Στόουν, που θέλει τελικά το κέρδος να 'χει και συναίσθημα.

Keywords
Τυχαία Θέματα