Ο Μικ Τζάγκερ, που θα γίνει για όγδοη φορά μπαμπάς, «ξεπορτίζει»

ΚΟΣΜΟΣΟ Μικ Τζάγκερ, που θα γίνει για όγδοη φορά μπαμπάς, «ξεπορτίζει»Δευτέρα, Οκτώβριος 24, 2016 - 17:37

Αγόρασε σπίτι στη Χάμρικ, αλλά βγαίνει με 31χρονο μοντέλο από τη Ρωσία

Την ώρα που ο γερόλυκος της ροκ μουσικής Μικ Τζάγκερ ετοιμάζεται να γίνει μπαμπάς για όγδοη φορά, βάζει βαθιά το χέρι στην τσέπη για να αγοράσει σπίτι στη χορεύτρια που κυοφορεί το παιδί του. Αυτό όμως δεν σημαίνει

ότι νοικοκυρεύεται, καθώς πληθαίνουν οι φήμες ότι βγαίνει με 31χρονο μοντέλο από τη Ρωσία.

Ο 73χρονος τραγουδιστής έχει υποσχεθεί στην 30χρονη Μέλανι Χάμρικ ότι θα φροντίσει τόσο το παιδί που θα γεννήσει σε δύο μήνες όσο και την ίδια, παρόλο που ο ίδιος έχει αποφασίσει να ζήσει ανεξάρτητη ζωή από τη χορεύτρια, σύμφωνα με πηγή της εφημερίδας «Sun». Γι' αυτό της αγόρασε πολυτελές σπίτι αξίας 5.600.000 ευρώ στη Νέα Υόρκη, ενώ έχει δεσμευτεί ότι θα ενισχύσει το παιδί οικονομικά μέχρι να ενηλικιωθεί και ότι θα εξασφαλίσει στην ίδια μια άνετη ζωή.

«Αν και είναι όλο και πιο απασχολημένος με τις επαγγελματικές υποχρεώσεις του, έχει υποσχεθεί να επισκεφθεί το παιδί όταν γεννηθεί» αναφέρει η εφημερίδα προσθέτοντας ότι θέλει να εμπλακεί όσο το δυνατόν περισσότερο στην ανατροφή του.

Την ίδια ώρα πληθαίνουν οι φήμες ότι ο Τζάγκερ βγαίνει με τη Ρωσίδα μοντέλο Μάσα Ρουντένκο. Είχαν έρθει κοντά για πρώτη φορά το 2014, όμως στη συνέχεια χάθηκαν. Τον τελευταίο καιρό όμως, σύμφωνα με πληροφορίες, η σχέση τους αναθερμάνθηκε. Λάδι στη φωτιά της φημολογίας έριξε η ίδια η Ρουντένκο, η οποία πόσταρε φωτογραφία της από πρόσφατη συναυλία των Rolling Stones με αφιέρωση στον Τζάγκερ.

Keywords
Τυχαία Θέματα