Ινκόγκνιτο στη Μύκονο η Perry

SHOWBIZΙνκόγκνιτο στη Μύκονο η PerryΣάββατο, Ιούνιος 20, 2015 - 16:00

Ποδαρικό στη Μύκονο από μια αγαπημένη Αμερικανίδα ποπ σταρ! Η Κaty Perry είναι το πρώτο μεγάλο όνομα της διεθνούς showbiz που έκανε ποδαρικό στο νησί των ανέμων για φέτος.

ΑΠΟ ΤΟΝ
ΑΛΚΙΝΟΟ ΜΠΟΥΝΙΑ

Ο ξένος Τύπος δημοσίευσε χτες φωτογραφίες της από την παραμονή της στο αιγαιοπελαγίτικο νησί αφήνοντας να εννοηθεί η τραγουδίστρια έφτασε με σκάφος την περασμένη Πέμπτη. Η αλήθεια είναι ότι η Katy Perry έκανε το σύντομο πέρασμά της από το νησί την περασμένη Δευτέρα και -για να μην την πάρουν είδηση οι εγχώριοι παπαράτσι- κυκλοφόρησε καμουφλαρισμένη στα γραφικά, φρεσκοαβεστωμένα σοκάκια.

Από τις φωτογραφίες της τραγουδίστριας στη Μύκονο που διέρρευσαν αυτό που μας έκανε εντύπωση είναι πως η επίσκεψη είχε καθαρά... οικογενειακό χαρακτήρα, αφού η εκκεντρική show woman επέλεξε να έρθει στο νησί με τα πιο στενά πρόσωπα της οικογένειάς της και όχι με κάποια ανέμελη φιλική παρέα. Μαζί με την Κaty Perry ήταν οι γονείς της, η αδελφή της Αντζελα και η 18 μηνών ανιψιά της Στέλλα (της έχει τρελή αδυναμία), η οποία βρισκόταν σε παιδικό καρότσι.

Σε αυτές τις φωτογραφίες της φορούσε καπέλο ανδρικού τύπου, τεράστια γυαλιά ηλίου και εντυπωσιακό ολόσωμο πλεκτό σύνολο, σε στιλ 70s, που αποκάλυπτε τα μπράτσα της, ενώ κατέληγε σε φαρδύ παντελόνι. Ωστόσο εμείς μάθαμε ότι κάποια άλλη στιγμή κυκλοφόρησε στο νησί και με αμφίεση που δεν θύμιζε σε τίποτα την εικόνα της (με τιρμπάν και άλλα αξεσουάρ που δεν επέτρεπαν ούτε καν στους αδιάκριτους να καταλάβουν ποια είναι).

Μυστικό πέρασμα

Πάντως η αλήθεια είναι πως ελάχιστοι αντιλήφθηκαν το -μυστικόπέρασμα της Katy Perry από την Μύκονο.

Η 30χρονη ποπ σταρ, που έκανε μεγάλο ντόρο με το «I kissed a girl and I liked it», πριν βρεθεί στη Μύκονο είχε ταξιδεύσει στην Ταϊλάνδη, ενώ πρόσφατα ο ιταλικός οίκος Moschino ανακοίνωσε πως θα είναι το νέο πρόσωπο της καμπάνιας του. Επίσης ετοιμάζεται πυρετωδώς για το μεγάλο τουρ που θα κάνει το φθινόπωρο σε χώρες της Λατινικής Αμερικής.

Keywords
Τυχαία Θέματα