Η ζωή ενός μοναχού μέσα στο iCloud

ΚΟΣΜΟΣΗ ζωή ενός μοναχού μέσα στο iCloudΔευτέρα, Αύγουστος 31, 2015 - 17:48

Βουδιστής βρήκε το κινητό τουρίστα και δεν σταμάτησε να ανεβάζει φωτογραφίες


Μοναχός από το Λάος «ζει» μέσα σε κινητή συσκευή Αμερικανού τουρίστα. Oχι, δεν πρόκειται για κάτι μεταφυσικό, αλλά για μια τελικά διασκεδαστική έκπληξη, που ξεκίνησε όμως από δυσάρεστη εμπειρία.
Ο Σκοτ Χέρντερ από την Καλιφόρνια έκανε διακοπές στο Λάος όταν από απροσεξία έχασε το iPod Touch του. Ταξίδευε με λεωφορείο επί πέντε ώρες πηγαίνοντας από πόλη

σε πόλη, αλλά σε μια μικρή στάση που έκανε το ξέχασε στο τραπέζι εστιατορίου και από τότε δεν το ξαναείδε.

Λίγες εβδομάδες αργότερα όμως διαπίστωσε ότι το είχε βρει βουδιστής μοναχός, ο οποίος μάλιστα το χρησιμοποιούσε για να βγάζει selfies.

Ταξιδιωτικό blog

Δεν κατάφερε να αποσυνδεθεί από τον λογαριασμό του Σκοτ, οπότε όταν ο τελευταίος τσέκαρε την υπηρεσία iCloud ανακάλυψε τις φωτογραφίες που έβγαζε ο μοναχός.



Μάλιστα όσο οι μέρες περνούσαν τόσο περισσότερες φωτογραφίες ανέβαιναν, δείχνοντας στον Σκοτ άγνωστες πλευρές της ζωής των μοναχών. «Μοιάζει σαν να θέλει να θυμόμαστε το Λάος μέσα από τα μάτια του για το υπόλοιπο της ζωής μας, στέλνοντάς μας φωτογραφίες» έγραψε στο ταξιδιωτικό blog του, συμπληρώνοντας ότι ανακαλύπτει έναν εντελώς καινούργιο κόσμο. Η αγαπημένη φωτογραφία του είναι εκείνη που απαθανατίζει επτά μοναχούς να ποζάρουν χαμογελαστοί μπροστά από τον φακό μέσα σε ναό. Συνολικά έχει βρει στο iCloud πάνω από 100 φωτογραφίες.

Τώρα ο Σκοτ Χέρντερ κατοικεί μόνιμα στη Νότια Κορέα, όπου εργάζεται ως δάσκαλος Aγγλικών. Ωστόσο δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό του τον «μοναχό που ζει στο κινητό μου», όπως τον αποκαλεί. Ελπίζει ότι μέσα από το διαδίκτυο θα του δοθεί κάποια στιγμή η ευκαιρία να τον συναντήσει από κοντά.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗΣ

Keywords
Τυχαία Θέματα